...

Paskola naujų prekių užpirkimui

Žinių bazė

2019.03.04

Šiuo metu pardavinėju kelis produktus „Amazon” platformoje. Sekasi vidutiniškai. Noriu įvesti naują produktą su „private label”. Planuoju pasigaminti prekes Lietuvoje ir tuomet jas parduoti per „Amazon”. Reikėtų pasiskolinti pinigų, nes įmonės lėšų trūksta. Ar yra reikalavimai, kokie, kad gautume paskolą?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2019-03-04 10:59

Kadangi įmonė nedidelė ir neturi turto, pirmasis reikalavimas, kurį kels visi kredituotojai, bus matyti Jūsų pasirengimą laiduoti už savo įmonę....

Publikavimo data: 2019-03-04 10:59

Kadangi įmonė nedidelė ir neturi turto, pirmasis reikalavimas, kurį kels visi kredituotojai, bus matyti Jūsų pasirengimą laiduoti už savo įmonę. Iš to, ką nurodėte panašu, kad pats patikimiausias ir veiklos tęstinumą galintis užtikrinti dalykas Jūsų versle esate Jūs. Taigi, reikalavimai bus dviejų tipų: susiję su įmone ir susiję su Jumis. Skirtingų kredituotojų reikalavimai gali skirtis, tačiau visiems bus svarbu matyti tvarų verslo modelį, kokios yra jau dabar įmonės generuojamos pajamos ir pelnas. Bus analizuojama Jūsų  įmonės ir Jūsų, kaip šios įmonės savininko, kredito istorija, įsipareigojimų lygis ir pan. Kitas kelias yra gauti verslą užstatant turtą, tačiau jeigu įmonė turto neturi, tektų užstatyti savo asmeninį turtą. O ar verta tai daryti – abejoju, nes turto vertinimas ir užstatymas kainuos papildomai.

Bet kuriuo atveju, siūlau kreiptis į norimą ar kelis atsirinktus kredituotojus tam, kad gautumėte jų pasiūlymus. Tai nieko nekainuoja ir leis Jums lengviau apsispręsti dėl paskolos (https://www.verslilietuva.lt/verslauk/finansavimo-saltiniai/alternatyvus-finansavimo-saltiniai-verslo-pradziai/)

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.