...

„Misija: kitoks karjeristas. Įkvepianti istorija kiekvienam“ (The Go-Giver)

Verslas

2014.10.19

Autorius: Bobas Burgas ir Johnas Davidas Mannas

Temos: , .

„Misija: kitoks karjeristas. Įkvepianti istorija kiekvienam“ (The Go-Giver)

„Misija: kitoks karjeristas. Įkvepianti istorija kiekvienam“ (The Go-Giver) Bobas Burgas ir Johnas Davidas Mannas

Aprašymas

„Baimė būti išnaudojamiems mums trukdo išmokti duoti. Būtume laimingesni, jei kur kas stipriau mus valdytų baimė būti išnaudotojais. Gal ši knyga ką nors išmokys ir to“, – tikisi dainininkas, televizijos laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius.

„Misija: kitoks karjeristas“ – tarptautiniu bestseleriu tapusi istorija apie tai, kaip žmogus gali siekti didelių tikslų ne lipdamas kitiems per galvas, bet duodamas, norėdamas padėti kitam. Grožinės literatūros stiliumi parašyta istorija pasakoja apie sėkmės besivaikantį ambicingą vaikiną, karštligiškai siekiantį susigrąžinti prarastą stambų klientą ir taip pagerinti savo veiklos įmonėje rezultatus. Tačiau siužetas pakrypsta tokia linkme, kad mažai kas tiki, jog taip įmanoma. Kitokia knyga ir kitoks požiūris skirti kitokiam verslininkui, darbuotojui, sutuoktiniui.

„Dauguma žmonių neturi drąsos šios knygos nusipirkti, niekada nepasiryžta perskaityti ir konkrečiai pritaikyti. Bet jūs išdrįsote. Ir esu tikras – džiaugsitės“, – teigia Sethas Godinas, vienas garsiausių pasaulio rinkodaros specialistų ir pagrindinių 2014 m. konferencijos „Forum One“ Lietuvoje pranešėjų.

„Nepaprasta knyga, nepaprasta istorija. Knyga, privertusi permąstyti vertybes, siekius. Knyga, sukrėtusi asmenybę ir padariusi mane geresniu žmogumi!“ – atskleidžia UAB „Utenos diena“ direktorius, leidėjas Deividas Ridikas.

Autoriai

Bobas Burgas – verslininkas ir gerai žinomas pranešėjas, kalbantis įvairiose korporacijose ir asociacijose visame pasaulyje, įskaitant „Fortune 500“ įmones, franšizes ir daugybę tiesioginių pardavimo organizacijų. Be to, jis yra parašęs knygą „Iš priešų į sąjungininkus: įtikink žmones be manipuliacijos ar prievartos“ (Adversaries into Allies: Win People Over Without Manipulation or Coercion). Daugiau www.burg.com

Johnas Davidas Mannas – apdovanojimų pelnęs rašytojas, kurio knygos prieinamos dvidešimt keturiomis kalbomis. Jis yra „New York Times“ bestselerių „Raudonas ratas“ (The Red Circle) ir „Numatymas“ (Flash Foresight) bendraautoris. Tomas Petersas ir „Washington Post“ pripažino jo ir Betsy Myers bendrą kūrinį „Būk lyderis“ (Take the lead) geriausia 2011 m. lyderystės knyga. Daugiau www.johndavidmann.com

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.