...

„Toyze” bendradarbiauja su vieno iš populiariausių pasaulyje „Talking Tom” žaidimo kūrėjais

Verslas

2014.11.18

Autorius: BZN start

Temos: , .

„Toyze” bendradarbiauja su vieno iš populiariausių pasaulyje „Talking Tom” žaidimo kūrėjais

„Talking Tom” atspausdintas 3D spausdintuvu. Asmeninio albumo nuotr.

Lietuviškas 3D technologijų startuolis „Toyze” pasirašė bendradarbiavimo sutartį su vaikų pamėgtos „Talking Tom and Friends” franšizės kūrėjais „Outfit7“.

„Toyze” programėlėje „Talking Tom and Friends” gerbėjai jau gali modeliuoti savo mylimų personažų figūrėles ir užsakyti jų spausdinimą 3D spausdintuvu. Pats pirmasis sąraše – pagrindinis herojus „Talking Tom“.

Pirmą kartą daugiau nei 2 milijardai šios frančizės gerbėjų galės personalizuoti ir spausdintis „Talking Tom and Friends” herojų figūrėles.

V. Rinkūnas

Prekės ženklas „Talking Tom and Friends“ vos per ketverius metus išaugo nuo programėlės iki pasaulinio lygio frančizės, apimančios muziką, animacinį serialą, žaislus, drabužius, aksesuarus bei kitas prekes.

230 mln. vartotojų visame pasaulyje kasdien žaidžia „Talking Tom and Friends“ žaidimus. O iš viso šio prekės ženklo programėlės parsiųstos daugiau kaip 2 mlrd. kartų.

„Džiaugiamės, kad „Talking Tom and Friends” herojus jau galima sutikti „Toyze” programėlėje. Mums tai yra didelis įvertinimas. Pirmą kartą daugiau nei 2 milijardai šios frančizės gerbėjų galės personalizuoti ir spausdintis „Talking Tom and Friends” herojų figūrėles”, – teigia „Toyze” įkūrėjas Vilius Rinkūnas

Jis taip pat užsimena, kad „Toyze” sparčiai plečia partnerių ratą ir jau greitai paskelbs apie naujas partnerystes.

Lietuvių sukurtą unikalią programėlę „Toyze“ galima nemokamai atsisiųsti iš „Google Play“.

Apie „Toyze“

„Toyze” – tai pirmasis virtualusis įrankis (programėlė-parduotuvė), leidžiantis vartotojui savo išmaniajame telefone arba planšetėje pačiam susimodeliuoti mėgstamą žaidimo herojų ir išsiųsti užsakymą, kad figūrėlė būtų atspausdinta 3D spausdintuvu.

„Toyze” leidžia žaidėjams suskurti ir atsispausdinti mėgiamo žaidimo herojų, pasirenkant norimą jo pozą ir pridedant įvairias detales – akinius, kepurę ir pan.

2014 m. į „Toyze“ investavo rizikos kapitalo fondas „Nextury Ventures“.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.