...

„Rasa Lifestyle“ – kitoks požiūris į sportą!

Verslas

2015.12.08

Autorius: Aistė Noreikaitė

Temos: .

„Rasa Lifestyle“ – kitoks požiūris į sportą!

Projekto „Rasa Lifestyle“ sumanytoja - Rasa Vilkienė. Asmeninio archyvo nuotr.

Asmeninė trenerė, grupinių treniruočių instruktorė ir sporto klubo vadovė Rasa Vilkienė (41) nuo šiol ilgamete patirtimi dalysis savo naujajame projekte „Rasa Lifestyle“. Žvelgiant į gražią, pasitempusią ir aplinkiniams nuoširdžiai besišypsančią klaipėdietę, nekyla abejonių, kad ji žino visus atsakymus, kaip puoselėti vidinį ir išorinį grožį.

Įvairialypė patirtis

Išskirtine energija trykštanti R. Vilkienė teigia niekada nenuleidžianti rankų. „Jei turiu tikslą, dėsiu visas pastangas ir jėgas, kad jį pasiekčiau. Tuo vadovaujuosi ir versle, ir šeimoje, ir sporte. Tačiau visuomet lieku ištikima sau. Mano varomoji jėga yra darbas, nauji iššūkiai ir vertybės. Išlieku sąžininga sau. Vadovaujuosi principu, kad su kitais reikia elgtis taip, kaip norėtum, kad kiti elgtųsi su tavimi“, – dėsto pašnekovė.

„Nuoširdžiai siekiu, kad būtų kuo daugiau harmoningų, būtimi besidžiaugiančių žmonių. Taip internetinėje erdvėje pasirodė kitokį požiūrį į sportą formuojanti platforma „Rasa Lifestyle“

R. Vilkienė

Naujų iššūkių poreikis, ambicijos ir ryžtas verslininkės gyvenimą visuomet spalvina pačiomis įvairiausiomis spalvomis. Moteris baigė pastatų ir statinių eksploatacijos studijų programą, buhalterijos kursus. Tuo pačiu metu, dar būdama visai jaunutė, R. Vilkienė domėjosi žmogaus tobulinimu tiek vidumi, tiek išore. „Nuo pat paauglystės buvau susijusi su šokiais, grožio ir elegancijos kursais. Baigiau vizažistų kursus. Netikėtai savo jėgas išbandžiau konkurse „Mis Lietuva“, – gyvenimo posūkius vardija R. Vilkienė.

„Rasa Lifestyle“ – naudinga, paprasta ir patogu

Projektas „Rasa Lifestyle“ gimė visiškai netikėtai. „Į socialinį tinklą „Facebook“ įkėliau nuotraukų koliažą. Jį sudarė nuotraukos prieš gimdymą, su pilvuku ir jau susilaukus mažylio. Akimirksniu nuotrauka sulaukė itin didelio žmonių susidomėjimo. Daugiau nei 600 „patinka“. Užvirė diskusija. Žmonės pradėjo prašyti patarimų, teirautis, kaip pavyko pasiekti tokių rezultatų. Tuo metu supratau, kad asmeninėms treniruotėms ir konsultacijoms tiek laiko skirti negalėsiu. Pradėjau mąstyti, kaip galėčiau savo žiniomis padėti kuo daugiau žmonių. Nuoširdžiai siekiu, kad būtų kuo daugiau harmoningų, būtimi besidžiaugiančių žmonių. Taip internetinėje erdvėje pasirodė kitokį požiūrį į sportą formuojanti platforma „Rasa Lifestyle“, – projekto užuomazgas atskleidžia R. Vilkienė.

Čia pagrindinis dėmesys skiriamas sportui. Klientas, prisijungęs prie interneto svetainės „Rasa Lifestyle“, gali pasirinkti norimą paslaugą: ar mitybos, ar sporto programos sudarymą, ar abi kartu. „Viskas priklauso nuo tikslo: vieni nori numesti, kiti nori priaugti, o treti – palaikyti esamą svorį. „Kiekvienam klientui sudaromos individualios programos pagal jo tipą. Tai atliekama atsižvelgiant ir į kliento užpildytą specialią anketą. O viso proceso metu su klientu nuolat bendraujama. Jei reikia, koreguojama sporto ar mitybos programa“, – pasakoja pašnekovė.

Anot R. Vilkienės, žmonės, gavę sporto programą, dažnai nežino, kaip teisingai atlikti pratimą. „Mūsų sudarytoje programoje pratimai bus iliustruojami nuotraukomis, kaip taisyklingai atlikti pratimą. Pateiksime pradinę ir galutinę padėtį. Šiuo išskirtinumu klientai galės naudotis tiesiog savo išmaniajame telefone“, – pranašumus vardija trenerė.

Vartotojui skirtame mitybos plane „Rasa Lifestyle“ pateikia detalias receptūras. „Subalansuota ir sisteminga mityba – vienas esminių geros savijautos veiksnių. Dažnai žmogus nežino, kokį maistą tarpusavyje derinti, ar pristinga fantazijos. Siekdami palengvinti procesą, mes pateikiame patiekalo receptūras. Čia nurodome ir maisto energinę vertę: skaičiuojant tiek angliavandenius, tiek baltymus, tiek riebalus. Siekiame viską pateikti aiškiai ir paprastai. Norime, kad sveikų patiekalų gaminimas taptų malonumu. Kartu su mitybos planu planuojame pateikti ir pirkinių sąrašus. Taip klientui nereikės sukti galvos, žiūrint į mitybos planą, ką pirkti“, – apie išskirtinumus ir ateities planus kalba R. Vilkienė.

Pašnekovė užsimena, kad numatomos dar kelios „Rasa Lifestyle“ plėtros kryptys: aprangos linija, pritaikyta tiek grupinėms treniruotėms, tiek kūno rengybai, tiek laisvalaikiui. Be to, moteris svajoja atidaryti ir sveiko maisto kavinukę. Joje būtų gaminamas maistas išsinešti pagal kalorijų skaičių. „Tarkime, žmogui reikia mesti svorį. Užsisako, atvažiuoja ir pasiima keturias dėžutes visai dienai“, – patikslina verslininkė.

R. Vilkienės teigimu, svarbiausia tikėti tuo, ką darai. O daryti tai, ką tikrai išmanai. Kai turi tikslą, reikia dėti visas pastangas ir jėgas, kad jį pasiektum. Šie veiksmai tiesiog programuoja sėkmę.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.