...

PUIKIS.lt įsigijo lietuvių startuolį Tvarkytojai.lt

Verslas

2017.02.05

Autorius: BZN start

Temos: , .

PUIKIS.lt įsigijo lietuvių startuolį Tvarkytojai.lt

Startuolio Tvarkytojai.lt komanda. Asmeninio albumo nuotr.

Pusmetį gyvuojantį trijų lietuvių įkurtą startuolį Tvarkytojai.lt, teikiantį internetu užsakomas profesionalaus valymo paslaugas, įsigijo prekės ženklą „Puikisvaldanti įmonė. Tvarkytojai.lt per šešis savo veiklos mėnesius tarpininkavo įvykdžius daugiau nei 500 namų tvarkymo užsakymų. Toks spartus startuolio augimas sudomino „Puikis“ prekės ženklą, kuris rūbų valymo versle, vykdomame užsakant paslaugą internetu, gyvuoja jau daugiau nei šešerius metus.

Prekės ženklas „Puikis“ siūlo savo paslaugas trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose, o artimiausiu metu planuoja plėstis ir į kaimyninių valstybių rinkas bei didinti paslaugų portfelį. Derybos dėl Tvarkytojai.lt verslo pardavimo truko mėnesį – galiausiai sutarus dėl abiem pusėms tinkančių sąlygų, sandoris buvo įgyvendintas. Pirkėjo ir pardavėjo sutarimu sandorio suma neatskleidžiama.

 

„Pasirodo, jog namų tvarkymo paslaugas galima lygiai taip pat efektyviai optimizuoti, tad mūsų verslo vizija – apjungti panašias paslaugas po vienu stogu.”

V. Šugajev.

 

„Esame patenkinti derybų rezultatu. Kurdami šį startuolį norėjome Lietuvoje pristatyti naują valymo paslaugų kultūrą. Pasauliniu mastu šis verslo modelis nėra naujas, tačiau Baltijos šalyse tokia paslauga iki šiol nebuvo teikiama. Labai džiaugiuosi, kad mūsų idėja bus vystoma toliau ir tikiu, kad Tvarkytojai.lt prisijungimas prie „Puikis“ prekės ženklo bus naudingas šio verslo plėtrai“ – teigė Tvarkytojai.lt vadovas Dovydas Stulpinas.

Pasak „Puikio“ vadovo Viktor Šugajev, Tvarkytojai.lt startuolis buvo stebimas nuo pat jo veiklos pradžios. „Mūsų akcininkus sužavėjo jų naujoviška verslo idėja, kurią mes labai palaikome, nes ir patys kuriame bei vystome novatoriškus sprendimus drabužių bei avalynės valymo srityje. Mūsų verslo modelis suteikia žmonėms galimybę užsisakyti paslaugą internetu, o drabužius tiesiai iš kliento namų paima kurjeris ir po valymo ar skalbimo jau švarius pristato atgal. Pasirodo, jog namų tvarkymo paslaugas galima lygiai taip pat efektyviai optimizuoti, tad mūsų verslo vizija – apjungti panašias paslaugas po vienu stogu” – teigė paslaugų centro vadovas.

Tvarkytojai.lt interneto svetainės lankytojai jau nuo vasario 1 d. yra nukreipiami į naują portalą – www.puikis.lt, kuriame visi anksčiau užsiregistravę vartotojai galės rasti savo užsakymų istoriją ir asmeninę informaciją, o esami ir būsimi „Puikis” klientai nuo šiol galės lengvai užsisakyti namų ar kitų patalpų tvarkymo paslaugas.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.