...

Užkariavo picų mėgėjų širdis

Verslas

2018.02.09

Autorius: Eglė Jurevičiūtė

Temos: , .

Užkariavo picų mėgėjų širdis

Tomas Nicholsonas. Asmeninio albumo nuotr.

Turbūt sudėtinga rasti žmogų, kuris nors kartą gyvenime nebūtų ragavęs nuodėmingai skanios picos. Šio itališko skanėsto pasiūla didžiulė, tačiau itin gardžias, kokybiškas picas kepa vienetai picerijų ir kavinių. Išskirtinės, pagal ypatingą receptą pagamintos niujorkietiško stiliaus picos paragauti kviečia Vilniuje įsikūrusi kavinė „Brooklyn Brothers“.

Kruopščiai atrenka produktus

Kavinės „Brooklyn Brothers“ idėjos sumanytojas ir įkūrėjas Tomas Nicholsonas picų kepimo verslu užsiima jau ne vienus metus. „Brooklyn Brothers“ verslininkui nėra pirmasis projektas. Kiek anksčiau įžymios televizijos laidų vedėjos ir kulinarės Beatos Nicholson vyras įkūrė restoraną „Jurgis ir Drakonas“.

 

„Gamindami stengiamės užtikrinti aukščiausią kokybę.“

T. Nicholsonas.

 

„Picerija „Brooklyn Brothers“ yra tarsi prekių ženklo „Jurgis ir Drakonas“ tęsinys. Abiejuose valgiaraščiuose klientai gali užsisakyti picą, pagamintą iš išskirtinai kokybiškų ir kruopščiai atrenkamų maisto produktų. Visgi picerija „Brooklyn Brothers“ skirta picos mėgėjams, kurie gyvena įtemptu gyvenimo ritmu ir dažnai užsisako picą išsinešti“, – teigia verslininkas.

Pasak T. Nicholsono, norint pagaminti gardžią picą, nepakanka vien gerai išmanyti kepimo technologijos. Svarbu užtikrinti, kad picos būtų gaminamos tik iš aukščiausios rūšies, kokybiškų produktų, išsiaiškinti klientų poreikius.

„Gamindami stengiamės užtikrinti aukščiausią kokybę. Pavyzdžiui, gamindami niujorkietišką picą, naudojame specialiai tam skirtus miltus, juos parsivežame iš Italijos. Mėsą, sūrį ir pomidorus taip pat užsisakome iš ten“, – apie ruošiamo maisto kokybę pasakoja T. Nicholsonas.

Picų kepimo meno mokėsi Niujorke

Picerijos sėkmės paslaptis – nuoseklus ir nuoširdus T. Nicholsono ir jo komandos narių darbas. Siekdamas geriausių rezultatų, picų kepimo technologijų verslininkas skrido mokytis net į tolimąjį Niujorką.

Kaip teigia pašnekovas, kurdamas restoraną „Jurgis ir Drakonas“ ir piceriją „Brooklyn Brothers“, jis vadovavosi tuo pačiu principu: „Pirmiausia išsirinkau picų rūšis, kurias norėčiau siūlyti savo klientams. Vėliau išsiaiškinau, kuriose šalyse jos buvo pradėtos gaminti, ir skridau ten mokytis iš geriausių profesionalų.“

Niujorko pica – skubančiam miestiečiui

Picerija „Brooklyn Brothers“ įkurta skubantiems ir aktyvų gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Savo klientams norėjome pasiūlyti ypač gardžią picą, skirtą išsinešti. Niujorko stiliaus pica atitiko visus mūsų lūkesčius. Dėl unikalios gaminimo technologijos picos pagrindas išlieka itin traškus. Net ir keliskart pašildyta, ji puikiai išlaiko savo pirmykštį skonį. Išstudijavęs niujorkietiškos picos gaminimo technologiją, grįžau į Vilnių ir ėmiau kepti jas savo klientams. Kepame ir itin dideles picas, kurių skersmuo viršija net 42 cm“, – pasakoja T. Nicholsonas.

Šiuo metu picerijos valgiaraštyje galima išvysti 16 rūšių picų, pieno kokteilių, įvairių desertų, užkandžių bei gėrimų. Iš dienos pietų valgiaraščio lankytojai gali užsisakyti skirtingų rūšių picų griežinėlių ir taip iš karto paragauti keletą skirtingo skonio picų.

„Brooklyn Brothers“

389-1518158573-153453.jpeg 389-1518158644-367470.png 389-1518158644-233085.png

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.