...

Startuolio sėkmė: pasiekė pusę milijono vartotojų

Verslas

2018.05.01

Autorius: BZN Start

Temos: .

Startuolio sėkmė: pasiekė pusę milijono vartotojų

TransferGo komanda. Asmeninio albumo nuotr.

Lietuvių įkurta tarptautinių finansinių perlaidų bendrovė „TransferGo“ didžiuojasi savo pasiekimu – įmonė sulaukė 550 tūkst. klientų skaičių ir peržengė 1 mlrd. eurų atliktų piniginių perlaidų ribą. Bendrovės augimas per pirmuosius tris metų mėnesius buvo didesnis nei per visus 2016 metus, o „TransferGo“ teikiamos paslaugos tampa vis paklausesnės ne tik tradiciškai aktyviausiose Didžiosios Britanijos ir Lietuvos, bet ir Skandinavijos, Vokietijos ir Azijos šalių rinkose.

Sėkmę atneša tobulėjimas

„Spartus klientų ir perlaidų augimas mus džiugina, bet nestebina. Šiandieniniame globaliame pasaulyje galimybė pervesti pinigus greitai ir be jokių trukdžių yra itin aktuali. Todėl dedame visas pastangas tam, kad galėtume pasiūlyti aukščiausio lygio greitas ir patogias finansinių perlaidų paslaugas gyventojams ir verslui. Šiuo metu veikiame 47 pasaulio šalyse ir maždaug trečdalyje jų vartotojų finansinės perlaidos adresatus pasiekia vos per trisdešimt minučių ar greičiau“, – sako „TransferGo“ vadovas Daumantas Dvilinskas.

Šiuo metu įmonė aktyviai tobulina technologinius sprendimus, kurie ateityje leistų perlaidas vykdyti realiu laiku.

D. Dvilinskas pažymi, kad finansinės perlaidos per „TransferGo“ vykdomos vis įvairesnėmis kryptimis, o pinigų srautai tarp Lietuvos ir Jungtinės Karalystės ar Norvegijos bankų nebėra vienakrypčiai. Aktyviai perlaidos vykdomos ne tik į Lietuvą, bet ir priešinga kryptimi. Iš viso kas mėnesį prie „TransferGo“ platformos prisijungia apie 30 tūkst. naujų vartotojų.

„Ir toliau sieksime gyventojams bei verslui suteikti galimybę piniginius pervedimus vykdyti kuo paprasčiau, o jau labai greitai savo klientams pasiūlysime ir visai naujas paslaugas. Be to, daug dėmesio skiriame savo mobiliosios programėlės tobulinimui ir palaikymui, kadangi mūsų klientams tai yra vienas patogiausių būdų vykdyti finansines perlaidas“, – sako D. Dvilinskas.

Išplėtota ne tik Europoje

Finansinių technologių bendrovė savo padalinius yra įkūrusi Vilniuje, Londone ir Berlyne. Juose dirba beveik 100 aukštos kvalifikacijos darbuotojų. Vykdydama plėtrą „TransferGo“ praėjusiais metais pradėjo bendradarbiavimą su tarptautine mokėjimų platforma „RippleNet“ Indijoje, taip pat ėmė veikti ekonomikos milžinėje Kinijoje ir žengė į Rusijos rinką. Tokia bendrovės plėtra už Europos ribų yra dalis siekio įsitvirtinti Rytų ir Azijos rinkose, kur „TransferGo“ teikiamomis paslaugomis aktyviai domisi verslo klientai.

„TransferGo“ yra vienas didžiausių Lietuvos finansinių technologijų startuolių. Iki šiol jis pritraukė 10,55 mln. USD investicijų iš „Practica Capital“, „Vostok Emerging Finance“ ir kelių privačių investuotojų. Bendrovės įkūrėjams praėjusių metų pabaigoje už Lietuvą garsinančią verslo idėją Prezidentė Dalia Grybauskaitė įteikė „Globalios Lietuvos apdovanojimą“. Šiemet „TransferGo“ prekės ženklo ambasadore tapo garsiausia Lietuvos plaukikė Rūta Meilutytė.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.