...

Lietuvos startuolis ZITICITY pateko į lyderiaujantį verslo akseleratorių Europoje

Verslas

2018.10.19

Autorius: BZN start

Temos: , .

Lietuvos startuolis ZITICITY pateko į lyderiaujantį verslo akseleratorių Europoje

ZityCity įkūrėjai. Asmeninio albumo nuotr.

Nuo dronų iki įrankių programuotojams, nuo sprendimų e-komercijai iki renginių organizavimui ir net didmiesčių logistikai. Štai jie – 11 startuolių, kurie po intensyvios atrankos tarp 400 kandidatų laimėjo kvietimą dalyvauti Startup Wise Guys 12-toje verslo akseleravimo programoje ir investiciją iki 30 000 Eur.

Lietuviai sulaukė sėkmės

Tarp laimingųjų ir lietuviai ZITICITY, kuriantys didmiesčių logistikos platformą fizinėms ir internetinėms parduotuvėms. Ja besinaudojančios įmonės pagaliau gali patenkinti naujos kartos vartotojų norą gauti prekes tą pačią dieną ar net greičiau.

 

„Tai labai patrauklu ir vieniems, ir kitiems. Mes gauname žmonių, kurie nori dirbti, o jie savo ruožtu laisvu metu užsidirba papildomų pinigų.“

V. Noreika.

 

Ziticity“ programėlė leidžia išsikviesti „ziterius“ – žmones, laisvu laiku dirbančius kurjeriais. Jie sistemai patvirtina galį įvykdyti užsakymą ir prekę galutiniam vartotojui pristato per maksimaliai trumpą laiką.

„Tai yra vadinamoji „uberizacija“. Ji labai patogi tuo, kad suveda paslaugų teikėjus ir jaunus žmones, turinčius laiko ir noro jį prasmingai išnaudoti. Tai labai patrauklu ir vieniems, ir kitiems. Mes gauname žmonių, kurie nori dirbti, o jie savo ruožtu laisvu metu užsidirba papildomų pinigų“, – dėsto V. Noreika.

Sieks plėtros užsienyje

“ZityCity” komandai pavyko rasti būdą kaip Vilniuje siuntinius pristatyti per 44 minutes nuo užsakymo pateikimo.

“Norime atkartoti Vilniaus sėkmę didžiausiuose Europos miestuose. Mums padėti į Taliną atskrenda ekspertai iš pažangiausių logistikos kompanijų.” – pasakojo ZITICITY įkūrėjas ir vadovas Laimonas Noreika.

Šiuo metu startuoliai kraustosi į Taliną, Estijoje kur 3 mėnesius akseleruos verslus kartu su mentorių iš 30 pasaulio šalių pagalba.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.