...

Lietuvių startuoliu susidomėjimo užsienio bendrovė

Verslas

2019.01.30

Autorius: BZN start

Temos: , .

Lietuvių startuoliu susidomėjimo užsienio bendrovė

„Factris“ generalinis direktorius Brianas Reavesas ir startuolio „Debifo“ įkūrėjas bei vadovas Justas Šaltinis. Asmeninio albumo nuotr.

Daugiau nei trečdalį rinkos alternatyvioje skolinimo erdvėje turintį ir sparčiai augantį lietuvių startuolį „Debifo“ įsigijo tarptautinėje rinkoje veikianti olandų įmonė „Factris“.

Factris“ – finansinių technologijų srities verslininkų komanda, kuri į verslą žvelgia per individualią prizmę. Nors finansų sritis vis dažniau remiasi automatizacija ir naujausiomis technologijomis, „Factris“ komanda išlaiko asmeninę perspektyvą ir santykį su klientais. Toks požiūris leidžia įmonei teikti asmenines paslaugas.

2015 m. savo veiklą pradėjęs lietuvių startuolis „Debifo“ jau užima pirmaujančią poziciją Lietuvoje ir teikia paslaugas daugiau nei pusketvirto šimto įmonių. Startuolis užsiima sąskaitų faktūrų finansavimo sprendimais mažoms ir vidutinėms įmonėms.

„Debifo“ sistema suteikia galimybę klientams atlaisvinti ilguose apmokėjimo terminuose užšaldytas apyvartines lėšas, kurios yra itin svarbios verslo plėtrai. Pasinaudodami „Debifo“ finansavimo paslauga, sutrumpinsite 30–120 d. apmokėjimo terminą iki kelių dienų. Sąskaitų finansavimo paslauga turi daug pranašumų, palyginti su bankų teikiama faktoringo paslauga. Naudojantis „Debifo“ nereikia ilgalaikių sutarčių ar turto įkeitimo, nėra paslėptų mokesčių. Klientai, užpildę trumpą registracijos formą, gali pateikti sąskaitas finansavimui ir gauti reikiamas lėšas per kelias dienas“, – paslaugą pristato startuolio kūrėjai.

Tikisi daugiau galimybių

Factris“ įsigijo 100 proc. startuolio „Debifo“, tačiau kaina, už kurią įvykdytas sandoris, neatskleidžiama. Tikimasi, kad įmonių jėgų sutelkimas padės dar lengviau ir efektyviau vykdyti startuolio veiklą.

„Džiaugiamės, kad dirbame su „Debifo“. Jie yra tikrai varomoji komanda, kuri pasiekė stiprių rezultatų Lietuvoje. Mes tikimės skatinti „Debifo“ talentą, nes „Factris“ plečiasi visoje Europoje, kad taptų pirmaujančia apyvartinio kapitalo teikėja MVĮ“, – sako „Factris“ generalinis direktorius B. Reavesas. „Debifo“ įsigijimas yra dar vienas žingsnis įgyvendinant „Factris“ visos Europos strategiją.

Debifo“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Justas Šaltinis prisijungs prie „Factris“ valdybos kaip vykdomasis direktorius. Vadovas tikisi, kad užsienio įmonės susidomėjimas lietuvių startuoliu atvers dar daugiau durų sėkmingai verslo plėtrai.

„Mūsų komanda džiaugiasi galėdama prisijungti prie „Factris“. Kartu galėsime pagerinti savo finansavimo galimybes, išplėsti paslaugų spektrą ir pasiūlyti savo klientams konkurencingesnes kainas“, – teigia „Debifo“ generalinis direktorius.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.