...

Registracijos pas gydytojus sistema „Manodaktaras.lt“ pritraukė investicijas

Verslas

2014.06.12

Autorius: BZN start

Temos: , , .

Registracijos pas gydytojus sistema „Manodaktaras.lt“ pritraukė investicijas

„Manodaktaras.lt“ įkūrėjų komanda BFL/Vyginto Skaraičio nuotr.

Sparčiai Lietuvoje populiarėjanti registracijos pas gydytojus sistema „Manodaktaras.lt” užbaigė pusę metų trukusį investuotojų paieškos etapą ir pasirašė investavimo sutartį su rizikos kapitalo fondu „Practica Capital“.

„Manodaktaras.lt“ įgalina reikiamą sveikatos priežiūros specialistą surasti patogiausioje vietoje, o gydytojams suteikia galimybę būti lengviau prieinamiems, padidinti pacientų skaičių bei efektyviai išnaudoti savo brangų laiką. Verslo projektas „Manodaktaras.lt” jau trečiasis verslas, kuris dalyvavo akseleratoriaus „StartupHighway” programoje ir pritraukė investicijų iš rizikos kapitalo fondo „Practica Capital”. Prieš tai „StartupHighway” programą pabaigė ir investicijų sulaukė tokie žinomi verslo projektai kaip „Dragdis.com” ir „Kurgyvenu.lt”.

„Vizitų pas gydytoją vienu ar kitu atveju nė vienas iš mūsų neišvengiame. O užimtas signalo garsas telefono ragelyje ar vis neigiamą atsakymą kartojantis registratorės balsas bandant užsiregistruoti pas rodos niekada negirdėtą specialistą – sukelia problemų ir būtent sveikatos kaina. Tačiau „Manodaktaras.lt“ keičia atgyvenusius procesus. Sistema jungia daugiau nei 6 tūkst. Lietuvos gydytojų, leidžia susipažinti su jų biografijomis ir kompetencijomis, taip pat pacientai gali rašyti atsiliepimus apie gydytojus, o šie – į juos atsakyti, taip išklausant abi puses. Tačiau esminė svetainės funkcija – greita ir paprasta registracija pas jums reikalingą gydytoją.“, – teigė vienas iš „Manodaktaras.lt“ įkūrėjų Robertas Sadovskis.

„Tikimės, kad „Manodaktaras.lt“ jau netolimoje ateityje iš esmės pakeis registracijos pas gydytoją procesą. Žvelgiant iš praktinės pusės sistema perspektyvi, nes sveikatos problemos ar jų profilaktika liečia mus visus, tad „Manodaktaras.lt“ teikiami sprendimai yra ir bus aktualūs didžiajai visuomenės daliai visame pasaulyje.“, – kalbėjo „Practica Capital“ partneris Petras Mičiūnas.

Investicijų suma nėra atskleidžiama.

Daugiau apie mano daktaras informacijos galite rasti čia:

http://www.bznstart.lt/startup/17/Manodaktaras-lt?search=manodaktaras

Papildoma informacija

„Manodaktaras.lt” – registracijos pas gydytoją sistema, jungianti daugiau nei 6 tūkst. Lietuvos gydytojų, kuri įgalina pacientus išsirinkti reikiamą ar norimą specialistą ir greitai bei itin paprastai užsiregistuoti vizitui. Svetainės lankytojai gali palikti atsliepimus apie gydytojus, o pastarieji – į juos atsakyti. Gydytotojai savo ruožtu šios sistemos pagalba tampa prieinamesni pacientams, gali efektyviau planuoti ir išnaudoti savo laiką, priimti daugiau pacientų.

Adresas internete: http://www.manodaktaras.lt/

„StartupHighway“ – Vidurio ir Rytų Europos regione didžiausia naujų verslų skatinimo programa, paremta mentorių konsultacijomis bei finansine pagalba pradedantiems verslą. „StartupHighway“ veiklą pradėjo 2011 metų pabaigoje ir jau investavo į 15 įmonių. Tarp „StartupHighway“ programoje dalyvavusių sparčiai auganti „Sellfy“ įmonė leidžianti inovatyviai parduoti skaitmeninį turinį, sėkmingai pritraukusi užsienio investuotojus, o taip pat Lietuvių sukurtos įmonės „KurGyvenu“ ir „Dragdis“ į kurias investavo „Practica Capital“, bei daugiau sėkmingų verslų.

Adresas internete http://www.StartupHighway.com

„PracticaCapital” – rizikos kapitalo įmonių grupė įsteigta 2011 m. susibūrus savo verslus pardavusių verslininkų ir finansininkų komandai. Grupė administruoja 6 mln. eurų pradinės stadijos rizikos kapitalo fondą “Practica Seed Capital” bei 15,7 mln. eurų rizikos kapitalo fondą “Practica Venture Capital”, įsteigtus pagal Europos Investicijų Fondo (EIF) administruojamą JEREMIE iniciatyvą. Fondai teikia ankstyvos ir vėlesnės stadijos finansavimą smulkiam ir vidutiniam verslui Lietuvoje.

Adresas internete http://practica.lt/lt/

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.