...

Logistikos įmonės įkūrėja dalinasi savo sėkmės formule

Verslas

2015.10.27

Autorius: BZN start

Temos: , .

Logistikos įmonės įkūrėja dalinasi savo sėkmės formule

logistikos paslaugų įmonės „Norlaima“ įkūrėja - Lijana Jutkuvienė. Aleksandro Šikailovo nuotr.

Lijana Jutkuvienė kilusi iš Mažeikių (32) įsitikinusi, kad žmonių gyvenimas būtų daug įdomesnis ir turtingesnis, jeigu jie iš visų jėgų stengtųsi įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Šios verslininkės išorinio gyvenimo sėkmė slypi viduje – tai nuolatinis noras tobulėti, užsispyrimas, optimizmas ir šypsena, atidaranti visas duris. Šiuo metu L. Jutkuvienės veikla – logistikos paslaugas teikianti įmonė „Norlaima“.

Tikslas – visavertis gyvenimas

Kiekvienas žmogus gyvenimo kokybę, kaip materialinių gėrybių ar išteklių prieinamumą, suvokia skirtingai. „Šiuo Lietuvos ekonomikai sunkiu laikotarpiu nenoriu tik egzistuoti ar tenkinti tik minimalius poreikius. Pasikliaudama subjektyvia patirtimi, individualiomis galimybėmis ir gebėjimais keliu savo gyvenimo reikalavimų kartelę vis aukščiau, nes mano tikslas – gyventi visavertį, aktyvų gyvenimą bei suteikti galimybę gyventi geriau ir man dirbantiems žmonėms“, – prioritetus vardija verslininkė.

„Sunkiausia buvo surinkti aktyvią, veiklią komandą, sudėlioti įmonės veiklą. Juk komandinis darbas turi veikti kaip laikrodis – svarbus kiekvienas sraigtelis, kiekvienas darbuotojo veiksmas“

L. Jutkuvienė

Moters verslas prasidėjo nuo minties, kad ji pati gali būti atsakinga už geresnį savo ir šeimos gyvenimą. „Drįstu teigti iš patirties: įsitikinimas, kad moterys yra silpnoji lytis, tėra mitas. Ne kartą teko daryti vidines emocines plastines operacijas be narkozės, kad galėčiau būti stipri ir ryžtingai siekčiau savo tikslo. Sunkiausia buvo surinkti aktyvią, veiklią komandą, sudėlioti įmonės veiklą. Juk komandinis darbas turi veikti kaip laikrodis – svarbus kiekvienas sraigtelis, kiekvienas darbuotojo veiksmas“, – pasakoja moteris.

Pašnekovės įkurtos įmonės specializacija – krovinių gabenimas kelių transportu vietiniais ir tarptautiniais maršrutais. Įmonė siekia teikti kvalifikuotas ir kokybiškas paslaugas, patenkinti klientų poreikius. „Siūlome krovinių pristatymą nuo durų iki durų. Kiekvienas paklausimas, pasiūlymas, užsakymas mūsų įmonei yra vienodai svarbus. Siūlome individualius, optimalius sprendimus. Dėl komandinio darbo „Norlaima“ yra profesionalus logistikos tiekimo grandinės organizatorius“, – įmonės veiklą pristato L. Jutkuvienė.

Moteris neabejoja, kad bendradarbiavimas su įvairiomis įmonėmis ir nuolatinis tobulėjimas padės plėsti verslą bei leis sukurti naujų darbo vietų Lietuvos gyventojams.

Moters sėkmės formulė

L. Jutkuvienė tiki, kad moterys iš prigimties yra kūrybingos bei mielos. Ir vis dar pamirštama paminėti, kad jos yra labai stiprios bei protingos. „Šis tvirtumo ir patvarumo idealas giliai įspaustas moters prigimtyje. Taigi kurkime meną – išlikime moteriškos, tačiau nesėdėkime patogiai įsitaisiusios ant sofos ir neleiskime laiko beprasmiškai. Nuolat domėkimės, tobulėkime, atraskime save ir paverskime savo gyvenimą prasmingu. Nebijokime iššūkių – viskas šiame gyvenime įmanoma bei pasiekiama. Neišsigąskime pirmosios nesėkmės, o pasimokykime iš jos ir ryžtingai eikime toliau. Išdrįskime siekti tikslo visais įmanomais būdais. Tik stipri asmenybė gali pereiti pragarą, kad patektų į rojų“, – savo sėkmės formulę atskleidžia verslininkė.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.