...

Stiliaus namai „Balta katė“: tai, kas neįmanoma, virsta įmanoma

Verslas

2016.01.13

Autorius: Kristina Augustinaitė

Temos: .

Stiliaus namai „Balta katė“: tai, kas neįmanoma, virsta įmanoma

Startuolio „Balta katė“ įkūrėjos - Viktorija Savickė ir Kristina Kazlauskienė. Asmeninio archyvo nuotr.

Šventinės dekoracijos gali tapti svarbiu šventės akcentu arba virsti tikru galvos skausmu. Apie grožį, savirealizaciją ir svajonių išsipildymą kalbėjomės su šventiniu dekoru besirūpinančio startuolio „Balta katė“ įkūrėjomis Kristina Kazlauskiene (35) ir Viktorija Savicke (31), kilusiomis iš Radviliškio.

Aistra grožiui

Verslininkės vienbalsiai tvirtina, kad visą gyvenimą jas traukė grožis ir jo supratimas. „Anksčiau nemaniau, kad tai yra mano pašaukimas ir iš to būtų galima gyventi“, – sako K. Kazlauskienė ir priduria, jog, pradėjusi vadovauti vyro įmonei, jautė, kad šios pareigos ją po truputėlį veda į neviltį. „Aš tuo negyvenau, man norėjosi kurti grožį ir gyventi bei degti ta aistra“, – atvirauja verslininkė.

 

„Kiekvieną projektą siekiame padaryti išskirtinį, tad investuojame nuolat, siekdamos, kad šventė būtų unikali, įsimintina ir kitoniška“

„Balta katė“ įkūrėjos

 

Pirmas rimtas K. Kazlauskienės projektas buvo dukters krikštynų šventės puošyba. Šią šventę ji kruopščiai planavo, kūrė suknelę ir viską apgalvojo iki menkiausių smulkmenų. Pamačiusi rezultatą ir kvapą gniaužiančias nuotraukas, moteris galutinai suprato, kad būtent tuo ji nori užsiimti. Vis dėlto buvo aišku, kad neturint jokios komandos nuversti kalnų nepavyks.

Titaniška komanda

„Kartu su seserimi aptarėme, kad reikia į savo komandą pasikvieti ir priimti tuos žmones, kurių požiūris, suvokimas ir tikslo siekimas būtų labai artimas mūsų požiūriui,“ – sako verslininkė. Kilo klausimas, kaip rasti tinkamą komandos narį. Tačiau verslininkė tiki svajonės ir norų galia. „Tai, ko labiausiai nori ir apie ką svajoji, anksčiau ar vėliau įvyksta“, – neabejoja K. Kazlauskienė.

Pagaliau krikštynų šventės dekoravimas suvedė ją su nauja komandos nare – V. Savicke. „Esame labai stipri komanda, turinti bendrą tikslą padaryti šventę tobulą ir suprantame viena kitą iš pusės lūpų“, – tikina V. Savickė. Verslininkė prisipažįsta, kad švenčių ir renginių organizavimas ją žavėjo nuo mokyklos laikų. Trokšdama realizuoti save, retkarčiais ji dekoruodavo draugų šventes. Kartu sukūrus tobulą šventę, moterų keliai nebeišsiskyrė. Taip gimė stiliaus namai „Balta katė“.

Kiekviena šventė rengiama lyg sau

Verslininkės tvirtina, kad artimųjų palaikymas kuriant verslą buvo didžiulis, nes visi matė, kaip dega jų akys užsiimant širdžiai miela veikla. Pirmieji užsakovai skatino judėti toliau ir plėstis. „Buvo pesimistų, kurie įžvelgdami konkurenciją verslininkėms piešė niūrią ateitį, tačiau kiekviena iš mūsų esame stipri asmenybė ir savo srities specialistė, – teigia pašnekovės. – Kiekvieną šventę paverčiame kaip sava, todėl jai labai ruošiamės, jaudinamės ir sutelkiame visas jėgas.“

Pašnekovės džiaugiasi, kad neįmanomus dalykus joms pavyksta paversti įmanomais – spalio pabaigoje dvarą jos papuošė pražydusiais medžiais, be to, netgi buvo sukūrusios miško taką su tikromis žemuogėmis. „Labai stengiamės, kad visos mūsų šventės būtų išskirtinės ir kitokios, todėl klientams sukuriame emociją ir reginį, kuriuo džiaugiasi ne tik jie patys, bet ir jų svečiai“, – atskleidžia verslininkės.

Investicija į save

Verslininkės prisipažįsta, kad didžiausia investicija jų versle – tai laikas, kurį jos investavo į savo žinias ir profesinį tobulėjimą. „Kiekvieną projektą siekiame padaryti išskirtinį, tad investuojame nuolat, siekdamos, kad šventė būtų unikali, įsimintina ir kitoniška“, – sako pašnekovės. Gera žinia ta, kad pradinės investicijos verslininkėms jau atsipirko, o laiką joms atperka teigiamos klientų emocijos, atsiliepimai ir savirealizacijos jausmas. „Baltos katės“ įkūrėjos startuoliams primena svajoti, nes svajonės pildosi, ir tikėti savimi bei savo sumanymais.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.