...

„Ekspertas.lt” pritraukė investicijų ekspertų konsultacijų platformai plėtoti

Verslas

2014.09.15

Autorius: BZN start

Temos: .

„Ekspertas.lt” pritraukė investicijų  ekspertų konsultacijų platformai plėtoti

„Ekspertas.lt” įkūrėjas Daumantas Kirkutis BFL/Andriaus Ufarto nuotr.

Rizikos kapitalo fondas „Nextury Ventures” investavo į unikalią platformą „Ekspertas.lt”, kuri į virtualią bendruomenę suburs įvairių sričių specialistus, teiksiančius konsultacijas nuotoliniu būdu. Rugsėjo 15 dieną startuojanti paslauga vartotojams užtikrins galimybę nuotoliniu būdu konsultuotis su skirtingų sričių profesionalais: nuo šeimos gydytojų iki teisininkų, rinkodaros, komunikacijos, švietimo ir kitų sričių žinovais.

„Ekspertas.lt” įkūrėjas Daumantas Kirkutis pasakoja, kad platformoje galima užsisakyti įvairių sričių profesionalų konsultacijas bet kuriuo metu. Dabar šią paslaugą platformoje teikia jau 30 ekspertų. Planuojama, kad iki šių metų gruodžio prisijungusių specialistų skaičius priartės prie kelių šimtų.

„Vartotojams „Ekspertas.lt“ leidžia lengvai ir patogiai gauti reikiamo specialisto konsultaciją, kurios trukmė – nuo 15 min. Tarkim, kartais labai patogu gauti gydytojo patarimus telefonu ar per „Skype“. Tai ypač patraukli paslauga, norintiems pasitarti su geriausiais gydytojais ar gauti antrąją nuomonę – tereikia išsiųsti tyrimų rezultatus ir konsultacija bus suteikta. „Ekspertas.lt“ pravers ir tiems, kuriems po eismo įvykio reikalingas teisininko patarimas, susirgusiems kelionėje, prireikus finansininkų, rinkodaros ar kitų specialistų pagalbos”, – sako D. Kirkutis.

Pasak jo, sistema sukurta taip, kad net ir labiausiai užimti ekspertai galėtų rūpintis tik teikiamomis konsultacijomis, o ne jų administravimu. Šiuo metu prie platformoje konsultuojančios ekspertų bendruomenės be I.Laurs prisijungė investuotojas Mindaugas Glodas, genetikas Danielius Serapinas, psichoterapeutas Eugenijus Laurinaitis, Olimpinės rinktinės gydytojas Andrius Ramonas, advokatas Robertas Juodka, rinkodaros specialistas Rytis Buračas ir kt.

„Neabejojame šitos idėjos perspektyva, nes tokia platforma gali tapti globali, kaip „LinkedIn“ ar „Elance“, o prie jos dirbanti „Ekspertas.lt“ komanda yra profesionali ir ambicinga. Į šią lietuvių idėją su partneriais per metus ketinama investuoti per 1 mln. litų, vėliau planuojama plėstis į kitas rinkas ir tapti pagrindine nuotolinių konsultacijų platforma”, – sako „Nextury Ventures” valdybos pirmininkas Ilja Laurs.

Apie „Nextury Ventures“

„Nextury Ventures” – rizikos kapitalo fondas, įkurtas vieno žinomiausių Lietuvoje ir pasaulyje verslininkų Ilja Laurs kartu su Mindaugu Glodu, patyrusiu informacinių ir komunikacinių technologijų verslo vadovu. „Nextury Ventures“ investuoja į verslo startuolių komandas bei didelio verslo potencialo turinčias idėjas.

Fondas jau yra investavęs į lietuviškas kompanijas tokias kaip „Cheap Data”, „dalinuosi.lt”, „toyze.com”, „Sharecruit”. Iki šių metų pabaigos oficialiai ketina pristatyti dar 2-4 startuolius.

Ekspertai

Ilja Laurs

Ilja Laurs

Įkūrėjas, valdybos pirmininkas / „Nextury Ventures”

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.