...

Ekscentriškosios beždžionės metais verslui lengva nebus

Verslas

2015.12.31

Autorius: Loreta Lileikienė

Temos: .

Ekscentriškosios beždžionės metais verslui lengva nebus

Sėkmę sukuriame patys. Flickr.com nuotr.

Astrologė Rita Vainauskienė prognozuoja, kad 2016-ieji – Ugninės beždžionės metai – bus įdomūs, įsimintini ir labai įvairūs. Pasak jos, pasaulyje šie metai bus neramūs: teigiami procesai judės lėtai, pagerėjimas bus pasiekiamas sunkiai ir skausmingai, o kai kurioms šalims teks patirti kardinalių pokyčių. Nelengvi metai žadami ir verslininkams. Mažos kliūtys, nesutarimai, staigūs pakilimai ir nuosmukiai gali išmušti iš pusiausvyros. Tuomet bus priimami klaidingi ir daug nervų atimantys sprendimai. Patartina vengti impulsyvumo, būtina pasitelkti kantrybę ir išlaikyti ramybę, kartu veikti ryžtingai ir užtikrintai. Bet kuriuo atveju rezultatų nepavyks sulaukti tą pačią akimirką ir jie ne visada bus tokie, kokių tikimasi. Lemiamą vaidmenį atliks santykiai su verslo partneriais, kolegomis ir vadovybe.

Beždžionės metais gimusieji

Kalbant apie įžymius žmones, gimusius Beždžionės metais, R. Vainauskienė pamini visą sąrašą: Juozas Urbšys, Julius Janonis, Dalia Grybauskaitė, Faustas Latėnas, Rolandas Paksas, Andrius Kubilius, Alfredas Bumblauskas, Rimvydas Valatka, Džordana Butkutė, Juozas Statkevičius, Celine Dion, Julijus Cezaris, Aleksandras Makedonietis, Leonardo da Vinci, Grigorijus Rasputinas, Elizabeth Teylor, Davidas Copperfieldas, Charlesas Dickensas, George’as Noelis Gordonas Byronas, Harry Trumanas, Federico Fellini, Jackas Londonas.

Per šventes išlaisvinkite vaizduotę

Ruošiantis Naujųjų metų šventei, pasak astrologės R. Vainauskienės, nieko nebus per daug. Jeigu pasiilgote ryškių spalvų ir blizgučių, turite puikią galimybę atskleisti savo fantazijas. Dėl ekscentriškosios beždžionės nieko nėra per daug, tad reikia puikiai papuošti namus Naujiesiems 2016 metams. Kuo daugiau įvairaus ir linksmo dekoro, tuo geriau! Taigi kuklintis ir taupyti šiemet neverta. Ugninė beždžionė diktuoja pagrindines spalvas – raudoną ir visus jos atspalvius. Ji pataria nevengti aukso spindesio apdailos, tačiau juodos ir mėlynos spalvų verčiau atsisakyti. Puošdami namus galvokite apie tai, kaip sukurti tokią aplinką, kurioje beždžionė jaustųsi kaip namie: iškabinkite gražias girliandas ant sienų ir lubų – tegu jos sukasi tarsi lianos džiunglėse. Jei neturite girliandų, pasirūpinkite raudonais, oranžiniais ir geltonais balionais. Ir nepamirškite dovanėlių svečiams, draugams, su kuriais planuojate švęsti Naujuosius metus. Po egle padėkite į raudoną ar blizgantį popierių suvyniotas nedideles, žaismingas dovanėles. Kad jos pritrauktų sėkmę ateinantiems metams, į dovanėles įpakuokite ir po kelias monetas. Naujųjų metų išvakarėse viskas turėtų spindėti.

Beždžionės metais gali tekti sumažinti apetitą

Kaip astrologė jau minėjo, ateinančiais metais reikia nusiteikti įvairiems išbandymams. Ji pataria būti apdairiems, vengti įklimpti į skolas, imti dideles paskolas, nes jas bus labai sunku grąžinti. Pasak astrologės, būtų protinga prislopinti apetitą ir neleisti pinigų nereikalingiems daiktams. Teisingos investicijos padės susidoroti su krizinėmis situacijomis.

R. Vainauskienė dalijasi ir kitomis įžvalgomis: „2016 m. pradžia sudėtinga verslui. Šiuo laikotarpiu neverta ieškoti naujo darbo, spręsti strateginių užduočių, pradėti naujų projektų. Naudinga fiksuoti visus darbo eigos etapus. Ypač svarbu bus tikslumas ir tvarkingumas susirašinėjant verslo klausimais.

Įtampa augs ir daugiausia problemų kils 2016 m. pavasarį. Marso ir Saturno retrogradinis judėjimas ir jų tarpusavio konfliktas darys neigiamą poveikį daugeliui gyvenimo sričių ir aplinkai kaip visumai. Tuo metu galite pridaryti daug klaidų, o nenoras įvertinti priežastis gali pastūmėti elgtis neapgalvotai. Be to, teks užsiimti ne tuo, kas tikrai svarbu, ir bendrauti su žmonėmis, kurie nekelia simpatijų ir pasitikėjimo.

Vasaros laikotarpiu nekilnojamojo turto sandoriai bus labai sėkmingi, tačiau juos sudaryti patartina po liepos 20 dienos. Rugpjūtis bus ramus, todėl rekomenduojama darbuotis su naujais projektais, tik svarbu atsargiai pasirinkti verslo partnerius.

Rudenį atsiras daugiau galimybių daugelyje gyvenimo sričių. Tai mokslinių tyrimų, analitinių darbų metas, taip pat geras finansinių sandorių ir papildomų uždarbių laikas. Bus puikus metas keliauti, plėsti gamybą, verslą. Tuo metu bus paprasta išvengti kitų įtakos, sava nuomonė bus tvirta. Laimė šypsosis užsiimantiesiems projektavimu, programavimu ir dizainu. Didelę pažangą pajus dirbantieji medicinos srityje. Geras metas ir didelių projektų, įtakingų sąjungininkų arba verslo partnerių paieškai.

Gruodis bus tinkamas laikas keliauti, siekti mokslo ir tobulėti. Kursų lankymas arba susitikimai su patyrusiais žmonėmis padės kilti karjeros laiptais. Kūrybingos asmenybės pagaliau turės galimybių išreikšti save, nes dažnai aplankys įkvėpimas.“

Dar išsamesnių įžvalgų apie ateinančius Beždžionės metus rasite R. Vainauskienės sudarytame horoskope.

Avinas. 2016-ieji suteiks galimybę pasirinkti būdą užkariauti naujas aukštumas. Jūsų kūrybinga natūra nežinos savęs pažinimo ribų, lydės sėkmė, tad viskas bus puiku ir pagal jėgas. Darbas, kuriuo užsiimsite, bus jums įdomus ir patrauklus, suvilios jus ne vieniems metams ir bus jūsų gyvenimo raktas ateinančius kelerius metus. Sėkmė lydės ir darbe, ir asmeniniame gyvenime. Jūsų autoritetas, patikimumas sėkmingai augs.

Jautis. Mintyse kursite didelius ir ilgalaikius planus, kurių įgyvendinimas vyks su besikeičiančia sėkme. Galite tikėtis pripažinimo už savo pastangas ir anksčiau atliktus darbus. Negalima apie savo verslą atvirauti su nepatikrintais žmonėmis, abejotini partneriai versle jums nereikalingi. Pavasarį užsiimkite nauja veikla. Vėliau jūsų veikla iš susidomėjimo virs kažkuo didesniu ir pritrauks į namus stabilias pajamas bei finansinę gerovę, todėl jūs artimiausiais metais galėsite įgyvendinti savo planus ir idėjas.

Dvyniai. Šie metai jiems bus sėkmingi tiek karjeros, tiek asmeninių santykių srityje. Galite planuoti ateitį, ypač sėkmingi bus projektai, pradėti kurti dar ankstesniais metais. Taip pat bus sėkmingos iniciatyvos, susijusios su viešosiomis organizacijomis ir darbu jose. Likimas žada jums susitikimą su labai įtakingais žmonėmis, kurie vėliau suteiks jums gerą paslaugą ir turės įtakos būsimam gyvenimui. Metai greičiausiai prasidės pokyčiais darbe, galbūt tai bus viršininko pasikeitimas ar jūsų paaukštinimas. Būkite tikri, kad visi šiais metais atlikti darbai atneš jums ne tik pasitenkinimą rezultatais, bet ir didelį finansinį pelną.

Vėžys. 2016-ieji bus gausūs įvykių ir pokyčių įvairiose srityse. Darbe galbūt įvyks valdžios pasikeitimas – tai paveiks jūsų planų ir tikslų pokytį. Jūs turėsite teisę pasirinkti tolesnius profesinės veiklos kelius. Ir, pasirinkdami vieną ar kitą kryptį, turite pasikliauti savimi bei savo jėgomis. Nuo to, kaip stropiai dirbsite, priklausys galutinis pasirinktos institucijos rezultatas. Geriausias laikas įgyvendinti savo planus – antroji 2016 m. pusė. Jums tam būtinai užteks jėgų, juolab kad jus palaikys, rems artimi draugai. Kartu jūs pajėgsite nuversti kalnus savo kelyje.

Liūtas. 2016 m. pradžioje jums teks išgyventi kai kuriuos įvykius darbo srityje. Jie pakeis jūsų gyvenimą ir užpildys jį ryškiais prisiminimais. Jūs pasinersite į aktyvią savojo „aš“ paiešką. Labiausiai tikėtina, kad jums teks dažnai leisti laiką ilgalaikėse ir ne tokiose ilgose kelionėse. Tai bus įdomios kelionės, bet kelias bus ne visada lygus, iškils ir kliūčių, bet jos to vertos. Nuo sėkmingai atlikto darbo būsite kupini emocijų, o džiaugsmas jus lydės ilgai. Antroji metų pusė jums bus ne mažiau aktyvi. Jums lemta padaryti svarbų pasirinkimą, spręsti anksčiau išsikeltus uždavinius. Laukia didelė darbų apimtis ir visokie rūpesčiai. Turėsite šiek tiek laiko skirti neatlygintinai, siekdami padėti žmonėms.

Mergelė. Šiais metais santykiai su verslo partneriais iškils į pirmą vietą. Tikėtini dideli gyvenimo būdo pokyčiai, neišvengiamos pažintys su naujais žmonėmis. Ne visi artimi žmonės supras ir palaikys jūsų proveržius, bet vis tiek darysite savaip. Ir galiausiai būsite teisūs, nes tai visų pirma jūsų gyvenimas ir jums spręsti, kuriuo keliu eiti. Pavasaris jums žada gyvenimo sąlygų pagerėjimą ir nemažą pelną. Tai bus tikrai pelnyta. Jums gali prireikti draugų paramos, būkite tikri, kad jie jums padės. Beždžionės metai Mergelėms bus daugiau mokymosi metas, pažinsite tiesas iš naujų šaltinių. Tuo pelnysite visuomenės pritarimą ir sėkmingai naudosite šį savo pranašumą.

Svarstyklės. Šie metai užkraus jums daug darbų, tačiau jie bus jums įdomūs ir pagaliau atneš sėkmę ir pripažinimą. Būkite pasirengę įvairioms nenumatytoms aplinkybėms, tačiau nesijaudinkite, nes įveiksite jas stebėtinai lengvai. Rugsėjį didelė tikimybė užmegzti naudingų pažinčių, padėsiančių apsispręsti dėl labai originalių žingsnių profesinėje srityje, be to, pelnysite visuotinį palankumą ir pripažinimą. Žinoma, ne viskas bus paprasta, tačiau malonios staigmenos kartais jus džiugins. Taip pat reikėtų būti atsargiems ir išrankiems bendraujant su kolegomis darbe, nes įmanoma, kad jums už nugaros bus rezgamos pinklės.

Skorpionas. Pirmoje metų pusėje darbas jums teiks džiaugsmo ir atgaivos. Deja, to negalima pasakyti apie namus. Rūpinimasis šeima ir jos problemų sprendimas gerokai apsunkins jūsų gyvenimą, galimi rūpesčiai dėl vaikų. Kad ir kaip norėtųsi nuo problemų pasislėpti darbe, teks skirti daugiau laiko ir dėmesio šeimai. Ypač jūsų dalyvavimas jų gyvenime bus reikalingas vasaros pabaigoje ir rudenį. Deja, visi šie nesklandumai antrąjį pusmetį komplikuos jūsų padėtį darbe, tapsite jautresni įvairiems komentarams ir būsite susierzinę dėl smulkmenų. Tačiau, neatsižvelgiant į sunkumus, ateinančiais metais bus galimybė rimtai padirbėti ir gauti didelį pelną.

Šaulys. Jūsų ateitis kelerius metus priklausys nuo 2016 m. žiemos pabaigos įvykių. Viskas turės didelę prasmę ir atsispindės ateityje: jūsų žodžiai, norai ir veiksmai. Net naujos pažintys nebus atsitiktinės. Todėl būtina apgalvoti kiekvieną žingsnį. Kitais metais tam tikrų problemų turės jūsų verslo partneriai, jos paveiks ir jūsų padėties stabilumą. Dėl kai kurių žmonių sprendimų įtakos galbūt pakeisite požiūrį į gyvenimą. Apskritai metai bus su pakilimais ir nuosmukiais, sėkmę lydės problemos ir atvirkščiai. Nebijokite būti nesuprasti, nes jums tikrai seksis. Viskas aplinkui keisis, atsiras naujų kontaktų ir perspektyvių projektų.

Ožiaragis. 2016-ieji bus dviprasmiški, sėkmę keis nusivylimas, paskui vėl jus lydės sėkmė. Metų pradžia bus sėkminga, viskas, pradėta šiuo laikotarpiu, bus perspektyvu. Vasarį pradės banguoti likimas, tikrai neleisiantis jums nuobodžiauti. Tik artėjant vasarai viskas nurims ir gyvenimas taps įprastas. Taip pat galite tikėtis daugybės visokių kelionių, kurios turės teigiamą poveikį jūsų nuotaikai, praturtins jūsų vidinį pasaulį ir praplės akiratį. Galbūt tai bus įdomios kelionės su draugais prie jūros ar linksmos iškylos, o gal užsimanysite pagerinti savo profesinę kvalifikaciją užsienyje. Šiaip ar taip, šios kelionės paliks neišdildomą įspūdį, gims perspektyvių naujų idėjų ir planų, kurie ateityje atneš jums daug pajamų.

Vandenis. Ryškiausias 2016 m. laikas bus pirmasis mėnuo. Nuotaika bus puiki, darbai sėkmingi, pagerės finansinė padėtis, viskas seksis lengvai. Atmosfera namie ir darbe bus puiki, jus būsite kupini energijos ir idėjų. Pavasarį atsiras tam tikras jaudulys, būkite atsargūs ir įžvalgūs, atsargiau rinkitės naujai siūlomus projektus. Stenkitės neleisti laiko veltui, nes dabar pats laikas ko nors išmokti arba perduoti žinias jaunajai kartai. Jūsų laimėjimai šiuo laikotarpiu bus dideli – pelnysite visuotinį pripažinimą. Pagrindinis uždavinys dabar – nemesti pradėto ​​darbo pusiaukelėje. Privedus iki logiškos pabaigos, verslas viršys jūsų drąsiausius lūkesčius, todėl veikite, nesėdėkite sudėję rankų.

Žuvys. 2016-ieji bus palankūs verslo srityje. Galėsite atsipalaiduoti nuo pernykščio stumdymosi ir mėgautis sėkme bei laime. Metai bus teigiami namie, darbe ir santykių su artimaisiais srityje. Su bet kuria kliūtimi susidorosite lengvai ir natūraliai, viskas jums bus pagal jėgas. Santykiai su kolegomis bus šilti, todėl iškilę nedideli sunkumai darbe baigsis sėkmingai, galėsite sutelkti dėmesį į konkrečius atvejus. Jūsų atsidavimas ir ambicijos padės oriai susidoroti su reikalingomis užduotimis ir įgyvendinti ambicingus planus. Tai padės užtikrinti padorias reguliarias pajamas. Svarbiausia nepasiklysti savo kelyje, nepaleisti iš akiračio užsibrėžto tikslo, kurio ilgai ir kruopščiai siekėte.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.