...

Akceleravimo galimybė finansinių technologijų ir debesijos sprendimų startuoliams

Verslas

2019.02.20

Autorius: Ieva Kniukštienė

Temos: , .

Akceleravimo galimybė finansinių technologijų ir debesijos sprendimų startuoliams

Startuoliai yra kviečiami registruotis iki vasario 24 d. Pexels.com nuotr.

Iki vasario 24 d. finansinių technologijų ir debesijos sprendimų srityse veikiantys startuoliai yra kviečiami registruotis į akceleratorių „Baltic Sandbox“.

Šis akceleratorius padeda startuolių kūrėjams, kurių verslas šiuo metu yra pradžios etape, plėtoti savo idėjas ir startuolius Europos Sąjungoje bei Šiaurės Amerikos rinkoje. Visiems dalyviams garantuojama neįkainojama patirtis, žinios, nauji bei naudingi ryšiai ir visame pasaulyje veikiančių mentorių komanda.

Aštuonių savaičių akceleratoriaus programa prasidės pavasarį, kovo 11 d., Vilniuje. Vyks dienos sesijos su patyrusiais mentoriais ir rinkos ekspertais, kurie analizuos startuolių produktus, verslo modelius ir padės jiems užauginti savo idėjas, paversti jas sėkmingais tarptautiniais verslais. Kas savaitę numatyti susitikimai su investuotojais, kurie bendradarbiauja viso akceleratoriaus metu ir stengiasi padėti komandoms paversti savo produktus tokiais, kuriems investuotojai norėtų patikėti savo pinigus. Akceleratoriaus siūlomas bendradarbiavimas su Vyriausybės institucijomis ir mentoriais iš šios srities užtikrina startuoliams sklandesnį startą bei tolesnes bendradarbiavimo galimybes.

Dalyvaudami akceleratoriuje, startuoliai taip pat gauna ir visą reikiamą teisinę informaciją apie įmonės registravimą, akcininkus, naujausius duomenų apsaugos reikalavimus.

Lietuva jau žinoma

Šiame akceleratoriuje dalyvausiantys startuoliai prisidės prie jau sėkmingai mūsų šalį garsinančių finansinių technologijų ir debesijos sprendimų verslų rinkos. Lietuva šioje srityje gerai žinoma kaip itin sėkminga valstybė Europos Sąjungos rinkoje. Prieš dvejus metus Lietuvos bankas išdavė licencijas naujoms finansinių technologijų įmonėms ir tai sukėlė dar didesnį šios ekosistemos augimą, suteikė naujų galimybių finansinių technologijų rinkos žaidėjams. Dabar akceleratorius „Baltic Sandbox“ kviečia pradedančiuosius startuolius tapti šios ekosistemos dalimi. Pasinaudoti šia galimybe kviečiama iki vasario 24 dienos.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.