...

Lietuvių startuoliai kviečiami tobulėti Jungtiniuose Arabų Emyratuose

Verslas

2019.03.04

Autorius: Ieva Kniukštienė

Temos: , .

Lietuvių startuoliai kviečiami tobulėti Jungtiniuose Arabų Emyratuose

Lietuvių startuoliai kviečiami tobulėti Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Pexels.com nuotr.

Lietuvių startuolių laukia dar viena puiki galimybė išbandyti savo jėgas ir įgyti patirties akceleratoriuje „Venture Launchpad“, kuris startuos balandžio 20–30 d. Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Abu Dabyje.

Pagrindinis šio akceleratoriaus dėmesys sutelkiamas į nekilnojamojo turto plėtojimą, infrastruktūrą, kaip ypatingą pranašumą išskiriant daiktų interneto (IoT) ir dirbtinio intelekto (AI) sprendimų panaudojimą. Anot akceleratoriaus iniciatorių, čia bus sutelkti įvairūs ekspertai ir mentoriai iš viso pasaulio, patyrę verslininkai ir prestižinių universitetų atstovai.

Reikšmingi prizai

Akceleratoriuje iš viso bus 15 laimingųjų komandų, kurios galės dalyvauti programoje ir varžytis dėl pagrindinio 10 tūkst. JAV dolerių prizo. Komandą išrinks nekilnojamojo turto vystytojas – kompanija IMKAN.

Akceleratorius išsiskiria reikšmingais partnerystės ryšiais. „Venture Launchpad“ partneriai yra „Consolidated Contractors Company“, Abu Dabio savivaldybė ir Nacionalinis parodų centras. Kiekvienas jų aktyviai dirbs su pasirinktomis grupėmis tam, kad nustatytų galimybes ir trūkumus bei išpildytų komandos idėją taip, kad po akceleratoriaus būtų įmanomas jų realus paleidimas.

Vienas iš programos elementų – startuolių prisistatymai, kurių metu komandos galės pristatyti save potencialiems investuotojams.

Visiškai nemokama

Visų atrinktų komandų išlaidas padengia organizatoriai, įskaitant ne tik mokymus, bet ir apgyvendinimą Jungtinių Arabų Emyratų sostinėje. Vienintelės išlaidos, kurios teks paties akceleratoriaus dalyviams, tai skrydžio bilietų įsigijimas.

Sumažindami komandoms tenkančias dalyvavimo išlaidas, organizatoriai tikisi pritraukti tikrų startuolių ekosistemos talentų, dirbančių akceleratoriaus interesų srityje. Anot akceleratoriaus kūrėjų, ši galimybė itin reikšminga tiems, kurie svajoja plėsti savo verslus Jungtinių Arabų Emyratų ar MENA (anglakalbių valstybių Vidurio Rytuose ir Šiaurės Afrikoje) regiono teritorijoje.

Susidomėjusios startuolių komandos skatinamos kreiptis ir pildyti paraiškas, padėsiančias jiems tapti akceleratoriaus „Venture Launchpad“ dalimi.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.