...

Paryžius kviečia startuolius

Verslas

2019.03.24

Autorius: BZN start

Temos: , , .

Paryžius kviečia startuolius

Paryžius kviečia startuolius. Pexels.com nuotr.

Žavingoji Prancūzija vilioja daugybę strartuolių iš visos Europos. Visgi, jaunų verslininkų svajonėms virsti realybe kartais reikia tik vieno žingsnio ir juo gali tapti užsiregistravimas į mėnesio trukmės mokymus. Iki balandžio 19 dienos vyksta registracija į dar vieną startuolių programą, padėsiančią įtvirtinti savo verslą Prancūzijos sostinėje, Paryžiuje.

Vieno mėnesio trukmės programa bus pradedama šių metų birželio mėnesį ir garantuos atrinktiems startuoliams parengtą veiklos planą, padėsiantį startuoti Prancūzijos rinkoje.

Jaunesni nei 8 metų

Dalyvauti programoje kviečiami jaunesni nei aštuonerių metų startuoliai, kurie ieško galimybių įžengti į Prancūzijos rinką. Patys palankiausi sektoriai: IT, Medtech, TravelTech, Sportas, Foodtech, Mobilusis ir išmanusis miestas, Kūrybinės industrijos, Žiniasklaida, Žmogiškieji ištekliai, Fintech.

Per keturias savaites, dalyvausiantys startuoliai išklausys gausų spektrą skirtingų temų. Pradedant apžvalgomis, kodėl vertėtų rinktis Paryžių ir kaip komunikuoti su vietine žiniasklaida, prisistatyti vietiniams rinkos žaidėjams, iki tokių temų kaip: kokie svarbiausi verslo Prancūzijoje niuansai, kaip derėtis su bankais, kaip paversti savo pristatymą paveikiu arba kaip įkurti kompaniją svečioje šalyje ir gauti ilgalaikę vizą savo veiklai.

Keturių etapų atranka

Programa vykdoma tris kartus per metus. Artimiausias startas – birželį. Mėnesio trukmės projektas vyks tarptautiniame inkubatoriuje, kuris įsikūręs netoli Paryžiaus.

Atranka dalyvavimui šioje programoje bus vykdoma keturiais etapais. Pirmasis – startuolių registracija, antrasis – komisijos vertinimas. Tuomet atrinktos komandos interviuojamos pasitelkiant šiuolaikines technologijas. Interviu atliekamas nuotoliniu būdu. Galiausiai atrenkamos galutinės komandos, kurios dalyvaus mėnesio trukmės programoje.

Šiuo metu registruotis galima į birželio mėnesio programą. Registracija vykdoma iki balandžio 19 dienos.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.