...

„Verslo galimybės Gruzijoje” – INFO TV ir „BZN start” laida

Verslas

2014.11.07

Autorius: „BZN start”

Temos: , , .

Verslo galimybės Gruzijoje INFO TV ir „BZN start” nuotr.

INFO TV žinių kanalu, lapkričio 7 d., 19 val. Info dienoje TRADICINĖ RUBRIKA „Verslo galimybės”.

Rubrika parengta bendradarbiaujant verslo žurnalui „BZN start” su INFO TV.

Laidoje kalbėsime apie verslo galimybes GRUZIJOJE.

Pašnekovai:

Jonas Paslauskas, LR Ambasadorius Gruzijoje


 

 

 

 

 

Kornelijus Šišla, UAB “Penkių kontinentų bankinės technologijos” regiono vadovas atsakingas už vykdomus projektus Gruzijos regione.

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti bendrovė „Penkių kontinentų bankinės technologijos” (BS/2) nuo 2001 metų aktyviai dirba technologinių sprendimų, skirtų bankiniam ir mažmeninės prekybos sektoriams, srityje. Bendrovė įmonėms teikia programinę įrangą, mokėjimo ir lojalumo sistemas, techninės priežiūros, sisteminio diegimo ir užsakomąsias verslo paslaugas, tiekia savitarnos įrangą ir jai skirtas atsargines dalis. Įmonė turi 9 filialus visame pasaulyje, aktyviai dirba NVS, Rusijos ir kitose rinkose, o jos produktai ir paslaugos platinami daugiau nei 67-iose pasaulio šalyse.

Regimantas Buožius, ACME įmonių grupė atstovas

ACME įmonių grupė yra viena lyderiaujančių informacinių ir telekomunikacijų technologijų įrangos didmenininkų ir kino filmų teisių platintojų Baltijos šalyse. Šiandieną ACME grupę sudaro 29 įmonės Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Rusijoje, Gruzijoje, Armėnijoje, Lenkijoje, Baltarusijoje. Duris į Gruziją ACME įmonių grupė pravėrė 2006 m. Įeiti į rinką truko dvejus metus. Dabar ACME grupės įmonės į Gruziją per metus parduoda maždaug už 80 mln. Lt ir yra savo srities lyderiai.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.