...

Verslo galimybės Lenkijoje – INFO TV ir „BZN start” laida

Verslas

2016.08.05

Autorius: BZN start

Temos: , , , .

Verslo galimybės Lenkijoje Info TV ir „BZN start” fotomontažas

Rugpjūčio 5 d. 18.50 val. INFO TV žinių kanalu, Info dienoje TRADICINĖ RUBRIKA „Verslo galimybės”.

Rubrika parengta bendradarbiaujant verslo žurnalui „BZN start” su INFO TV .

Laidoje kalbėsime apie verslo galimybes LENKIJOJE.

Pašnekovai:

Giedrė Šidagytė-Gudaitienė, Lietuvos Respublikos ambasados Lenkijoje antroji sekretorė, atsakinga už ekonominius klausimus.

 

 

 

 

 

Robert Juodka, Advokatų kontoros „PR1MUS“ vadovaujantis partneris, advokatas.

Advokatų kontoros „PRIMUS“ vadovaujantis partneris Robert Juodka yra Lenkijos-Lietuvos prekybos rūmų (PLCC) Lietuvoje vienas iš steigėjų bei valdybos narys, aktyviai prisidedantis prie abiejų šalių bendradarbiavimo bei verslo ryšių stiprinimo bei padedantis tiek Lietuvos įmonėms žengti į Lenkijos rinką, tiek ir Lenkijos įmonėms kurti verslą Lietuvoje. Advokatas konsultuoja Lenkijos ir Lietuvos rinkose lyderiaujančias bendroves, veikiančias draudimo, kosmetikos, sveikatos apsaugos, apgyvendinimo paslaugų, automobilių pramonės, technologijų ir techninės įrangos pramonės sektoriuose, teikdamas teisinę pagalbą verslo Lietuvoje kūrimo klausimais, konsultuodamas darbo teisės, distribucijos ir frančizės bei nekilnojamojo turto ir statybų teisės klausimais.

Gvidas Knizas, UAB „Traidenis“ ir „Traidenis-POL“ įmonių atstovas pardavimams

UAB „Traidenis“ – talpų, nuotekų valymo įrenginių iš stiklaplasčio gamintojas, Lenkijos rinkoje dirbantis jau 10 metų, ten įkurta „Traidenis-POL“ įmonė. Apie 60 proc. pagamintos produkcijos „Traidenis“ eksportuoja. Eksportas į Lenkiją sudaro apie 30 proc.

Lenkija, kaip ir Lietuva, yra ES šalis. Įgyvendindama infrastruktūros projektus ji irgi gauna ES paramą. Tik, kitaip nei mūsų šalis, tvarkydama vandenvalos ūkį Lenkija pinigus naudoja kur kas ūkiškiau.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.