...

„Blue Lime Labs“ ieško perspektyviausių verslo verslui idėjų Lietuvoje

Verslas

2016.04.08

Autorius: BZN start

Temos: , .

„Blue Lime Labs“ ieško perspektyviausių verslo verslui idėjų Lietuvoje

„Blue Lime Labs“ verslo vystymo vadovas - Gytenis Galkis. Asmeninio archyvo nuotr.

Rizikos kapitalo bendrovė „Blue Lime Labs“ kartu su ISM Inovacijų baze organizuoja tarptautinį į verslo verslui (B2B) segmentą orientuotų idėjų konkursą „Founders’ Challenge“. Renginys vyks 2016 m. gegužės 7 d. ISM Inovacijų bazėje, Arklių g. 18C, Vilnius.

„Blue Lime Labs“ ieško ryžtingų ir entuziastingų profesionalų, siekiančių įkurti savo verslus. Geriausios idėjos bus apdovanotos specialiais prizais ir galimybe nemokamai įsikurti ISM Inovacijų bazėje bei gauti „Blue Lime Labs“ finansavimą ir komandą tolesniam verslo plėtojimui. Be to, dalyviai susitiks su patyrusiais verslininkais ir potencialiais investuotojais bei galės gauti patarimų ir rekomendacijų.

 

„Jei turi energijos ir ryžto tapti sėkmės lydimu verslininku, jei gebi efektyviai veikti naujose bei sudėtingose situacijose ir sieki tapti geriausiu bei sunkiai dirbi, kad pasiektum tai, tuomet joks iššūkis tau nebus per didelis.“

P. Molleris

 

„Labiausiai dalyvauti kviečiame ambicingus, didelėse bendrovėse dirbančius žmones, turinčius darbo patirties bei idėjų, kaip patobulinti tam tikrus korporacijos verslo procesus, tačiau neturinčius komandos ir finansavimo tam įgyvendinti“ , – sako „Blue Lime Labs“ verslo vystymo vadovas Gytenis Galkis.

„Founders’ Challenge“ organizatoriai dalyvių paraiškų lauks iki balandžio 24 dienos.

„Blue Lime Labs“ šiuo metu yra investavusi į tris projektus: maratonų ir kitų bėgimo renginių organizavimo pagalbininką „Race Optimizer“, asmeninių laivų ir jachtų stovėjimo vietos rezervavimo programėlę „Harba“ ir personalo grįžtamojo ryšio bei analizės įrankį „PulseTip“. Pastarasis neseniai pateko tarp perspektyviausių startuolių finansų korporacijos „Citibank“ vykdytame konkurse.

Kadangi įmonė turi ir savo B2B idėjų bazę, nuolatos ieškomi lyderio savybių turintys žmonės, kurie turėtų patirties bei pakankamai ryžto paversti tas idėjas realiais verslais. „Founders’ Challenge“ renginio metu neatrinktų idėjų autoriai taip pat turės galimybę būti pastebėti ir pakviesti prisijungti prie „Blue Lime Labs“ komandos.

„Blue Lime Labs“ investuotojas ir įkūrėjas Peras Molleris teigia: „Jei turi energijos ir ryžto tapti sėkmės lydimu verslininku, jei gebi efektyviai veikti naujose bei sudėtingose situacijose ir sieki tapti geriausiu bei sunkiai dirbi, kad pasiektum tai, tuomet joks iššūkis tau nebus per didelis.“

Ar išdrįsi priimti „Founders’ Challenge“ iššūkį?

Daugiau informacijos apie renginį ir informacinę sesiją balandžio 13 d. rasite http://www.bluelimelabs.com/intro/.

Visos su renginiu susijusios naujienos skelbiamos https://www.facebook.com/events/1689655677954753/.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.