...

Ką pasirinkti UAB ar MB?

Žinių bazė

2015.08.18

Noriu profesionalesnio patarimo, noriu atidaridyt įmonę užsiimančia parsonalo nuoma bei personalo atranka (įdarbinimo agentūra). Pirmuosius dvejus metus personalo nuomos neplanuoju, tik tuo atvėju jeigu atsirastų didesnis poreikis. Kas naudingiau tokioj situacijoj MB ar UAB?
Ačiū už atsakymą.

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Eglė Paulauskytė

Advokatė / Advokatės Dianos Višinskienės kontora

Publikavimo data: 2015-08-18 19:25

Vienareikšmiškai atsakyti negalime, kadangi trūksta informacijos, kokią veikla ketintumėte užsiimti pirmuosius dvejus metus ar tik personalo atranka ar dar kita...

Publikavimo data: 2015-08-18 19:25

Vienareikšmiškai atsakyti negalime, kadangi trūksta informacijos, kokią veikla ketintumėte užsiimti pirmuosius dvejus metus ar tik personalo atranka ar dar kita papildoma veikla.

Veiklos formos pasirinkimas labai priklauso nuo Jūsų planuojamos veiklos pobūdžio, dalyvių vykdant veiklą skaičiaus (MB steigėju / nariu gali būti tik fizinis asmuo, iš viso ne daugiau kaip 10 (palyginimui – UAB akcininku gali būti tiek fizinis, tiek juridinis asmuo, o akcininkų skaičius ribojamas iki 249), turimo kapitalo ir t.t. Tam, kad būtų galima tiksliau įvertinti situaciją šiuo klausimu, siūlytume kreiptis į teisininkus dėl išsamesnės konsultacijos.

Pažymėtina, kad šioje konsultacijoje pateikiama informacija yra bendro pobūdžio, todėl dėl kiekvieno individualaus atvejo ir išsamios konsultacijos patartina kreiptis į teisininkus.

Ekspertai

Eglė Paulauskytė

Eglė Paulauskytė

Advokatė / Advokatės Dianos Višinskienės kontora

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.