...

Ką pasirinkti ar Youtube ar Adwords?

Žinių bazė

2016.01.14

Sveiki, turiu kelis tūkstančius marketingo biudžetui. Pardavinėju išskirtines paslaugas, neapsisprendžiu kas geriau: ar susikurti linksmą, juokingo turinio (užkrečiainčio) video ar išleisti tikslingam vartotojui per Adwordsus. bet adwordsus naudoja visi, o video turinį mažai kas dar investuoja. Gal taip lengviau bus būti pastebėtam?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Petras Petkevičius

Verslo plėtros vadovas / DevSlate Group

Publikavimo data: 2016-01-14 16:37

Man​au​, kad nereikia eiti į ekstremumus ir naudoti tik vieną arba tik kitą. Jei turima keli tūkstančiai, galima naudotis keletu...

Publikavimo data: 2016-01-14 16:37

Man​au​, kad nereikia eiti į ekstremumus ir naudoti tik vieną arba tik kitą. Jei turima keli tūkstančiai, galima naudotis keletu Google paslaugų, pvz. 30 proc. adwordsams, 30 proc. youtube reklamai, 10 proc. remarketingui, 30 proc. Google GDN reklamai

Naudojant keletą kanalų bus kuriama sinergija, ir žmogus naršydamas jūsų reklamą pamatys dažniau. Veikiausiai tokių žmonių mažai, bet yra kurie ir nežiūri Youtube, tad tokiu atveju jūs jų nepasiektumėte naudodami tik Youtube reklamą.

Pateikti procentai ir preliminarūs, ir labai daug priklauso nuo jūsų industrijos, produkto ir norimų pasiekti KPI.

​ Jei yra poreikis, galime suteikti asmeninę konsultaciją.​

Ekspertai

Petras Petkevičius

Petras Petkevičius

Verslo plėtros vadovas / DevSlate Group

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.