...

Veiklos su individualios veiklos pažyma dokumentacija

Žinių bazė

2014.06.26

Sveiki, norėjau paklausti, dėl veiklos su individualios veiklos pažyma dokumentacija. Ar šis sutarties maketas tinka tiek paslaugas suteikiant fiziniam asmeniui, tiek įmonei? Lauksiu atsakymo.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Regina Utkienė

Mokesčių informacijos departamento direktorė / VMI

Premium

Publikavimo data: 2014-06-26 20:17

Pagal Lietuvos Respublikos mokesčių administravimo įstatymo 26 str. 1 d. 1 punktą, mokesčių administratorius pagal savo kompetenciją teikia mokesčių mokėtojams...

Publikavimo data: 2014-06-26 20:17

Pagal Lietuvos Respublikos mokesčių administravimo įstatymo 26 str. 1 d. 1 punktą, mokesčių administratorius pagal savo kompetenciją teikia mokesčių mokėtojams konsultacijas tik mokesčių apskaičiavimo, deklaravimo, mokėjimo ar kitų mokestinių procedūrų, mokesčių teisės aktų nuostatų paaiškinimo klausimais.

Sutarčių sudarymą, jų taikymo ribas reglamentuoja Lietuvos Respublikos civilinis kodeksas, kurio nuostatų aiškinimas nepriskirtas Valstybinės mokesčių inspekcijos kompetencijai.
Kokios rūšies sutartimi galėtų būti įforminami individualios veiklos paslaugas teikiančio asmens ir jo paslaugas perkančio asmens santykiai sprendžia abi susitarančios šalys, atsižvelgdamos į teisės aktų reikalavimus bei darbų atlikimo pobūdį.

Ekspertai

Regina Utkienė

Regina Utkienė

Mokesčių informacijos departamento direktorė / VMI

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.