...

Nemokama e.parduotuvė 1 mėnesiui.

Žinių bazė

2015.10.20

Sveiki noriu išbandyti e.pardotuvę 1 mėn nemokamai be jokos registracijos ir forminimo. Ačiū.

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Regina Utkienė

Mokesčių informacijos departamento direktorė / VMI

Premium

Publikavimo data: 2015-10-20 18:24

Gyventojo tęstinį laikotarpį vykdoma savarankiška bet kokio pobūdžio komercinė, gamybinė ar profesinė veikla, neatsižvelgiant į tai ar veikla pelninga ar...

Publikavimo data: 2015-10-20 18:24

Gyventojo tęstinį laikotarpį vykdoma savarankiška bet kokio pobūdžio komercinė, gamybinė ar profesinė veikla, neatsižvelgiant į tai ar veikla pelninga ar ne, būtų laikoma individualia veikla.

Gyventojas, pradėjęs vykdyti elektroninės prekybos individualią veiklą, neatsižvelgiant į tai, kad šią veiklą ketina tik išbandyti – vykdyti 1 mėnesį, privalo ne vėliau kaip veiklos vykdymo pradžios dieną įregistruoti individualią veiklą pagal pažymą, mokesčių administratoriui, pateikdamas Fizinio asmens prašymo įregistruoti į Mokesčių mokėtojų registrą REG812 formą (toliau –Prašymas REG812). Prašymo REG812 formą gyventojas gali pateikti prisijungęs prie elektroninio Valstybinės mokesčių inspekcijos (toliau – VMI) portalo, autorizuotų elektroninių paslaugų srityje Mano VMI, atsiųsti paštu ar betarpiškai įteikti mokesčių inspekcijos darbuotojui.

Gyventojui, įregistravusiam individualią veiklą, individualios veiklos vykdymo pažyma išduodama nemokamai. Visi privalomi mokesčiai (išskyrus privalomojo sveikatos draudimo įmoką, jeigu gyventojas nedirba ir nėra draustas valstybės lėšomis) teisės aktuose nustatyta tvarka, mokami nuo faktiškai gautų individualios veiklos pajamų.

Gyventojas, nustojęs vykdyti individualią veiklą, turi ne vėliau kaip per 5 darbo dienas po veiklos nutraukimo dienos, VMI pateikti Prašymo REG812 formą, kurioje turi nurodyti veiklos nutraukimo datą.

Ekspertai

Regina Utkienė

Regina Utkienė

Mokesčių informacijos departamento direktorė / VMI

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.