...

Verslas su nulinėmis išlaidomis

Žinių bazė

2017.06.15

Kokią įmonės formą pasirinkti turint verslą su 0 arba minimaliomis 10-20€ išlaidomis. Ar gali būtų geriausias būdas, tiesiog deklaruoti pajamas ir sumokėti atitinkamus mokesčius? Kokie mokesčiai būtų taikomi?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Algis Teišerskis

Partneris / Mokesčiai praktikams

Publikavimo data: 2017-06-15 15:55

Jei veikloje nėra dokumentais pagrindžiamų išlaidų tuomet galite rinktis iš verslo liudijimo (ar veikla galima, galite pasitikrinti čia) arba individualios...

Publikavimo data: 2017-06-15 15:55

Jei veikloje nėra dokumentais pagrindžiamų išlaidų tuomet galite rinktis iš verslo liudijimo (ar veikla galima, galite pasitikrinti čia) arba individualios veiklos. Verslo liudijimo atveju sumokėsite fiksuotą GPM, PSD ir VSD (jei privaloma) mokesčius, o individualios veiklos atveju nuo pajamų ir išlaidų skirtumo atimsite 30 proc. leidžiamų atskaitymų ir nuo likusios sumos Jums reikės sumokėti soc. draudimui 14,25 ir PSD 4,5 proc, ir 5 proc. GPM. Mokesčiai mokami iki sekančių metų gegužės 1d.

Ekspertai

Algis Teišerskis

Algis Teišerskis

Partneris / Mokesčiai praktikams

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.