Kas turi atlyginti žalą neįvykus renginiui?

Žinių bazė

2019.05.06

Sveiki, organizavome renginį. Gavome nemokamai nuomojamas patalpas, sutarties neturime. Tačiau renginys buvo mokamas ir organizacinių išlaidų turėjome daug. Renginio pradžioje įvyko trumpas sujungimas, ėmė svilti laidai ir į pastatą pradėjo skverbtis dūmai. Teko evakuoti visus renginio dalyvius. Ar galime pareikalauti žalos atlyginimo iš patalpų nuomininko ar elektros paslaugų tiekėjo?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Giedrius Čiurinskas

Generalinis direktorius / „Colemont“

Premium

Publikavimo data: 2019-11-13 01:04

Reikalauti žalos atlyginimo teismine tvarka galite, bet ar įrodysite kažkurios šalies kaltę, sunku pasakyti, nes su patalpų nuomininku sutarties neturite....

Publikavimo data: 2019-11-13 01:04

Reikalauti žalos atlyginimo teismine tvarka galite, bet ar įrodysite kažkurios šalies kaltę, sunku pasakyti, nes su patalpų nuomininku sutarties neturite. Tokiais atvejais siūlome apsidrausti renginių draudimu, pagal kurį šis įvykis būtų draudiminis ir draudikas išmokėtų patirtus nuostolius.

Lietuvoje draudimo bendrovės kokybiško renginių draudimo neteikia, todėl mes Lietuvos renginių organizatoriams jau daug metų siūlome specializuotos renginių draudimo bendrovės iš Liuksemburgo draudimo paslaugas.

Ekspertai

Giedrius Čiurinskas

Giedrius Čiurinskas

Generalinis direktorius / „Colemont“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.