...

Kaip pradeti nuo nulio?

Žinių bazė

2015.04.19

Esam jauna šeima. Vyras stovi darbo biržoje, o aš būnu su mažais vaikais (turime visus 3). Gyvenama iš socialinių pašalpų,  tačiau norisi pradėti kažką savo, nesinori būti išlaikomiems valstybės. Turiu idėją prekiauti devėtais drabužiais. Bet nežinau nuo ko pradėti ir ar vertėtų pradėti? Gyvename kaime. Gal pirma pradėti internetu prekiauti? Ar iškart bandyti atidaryti parduotuvėlę? Patalapas prekybai turime.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Premium

Publikavimo data: 2015-04-19 13:49

Geras apsisprendimas būti kuo mažiau priklausomu nuo valstybės malonės ir pašalpų. Kaip ir kiekvienas didelis reikalas, viskas prasideda nuo pirmo...

Publikavimo data: 2015-04-19 13:49

Geras apsisprendimas būti kuo mažiau priklausomu nuo valstybės malonės ir pašalpų. Kaip ir kiekvienas didelis reikalas, viskas prasideda nuo pirmo žingsnio. Kadangi turite net 3 vaikus, tai puikiai žinote, kad pirmas žingsnis visų svarbiausias. Pradėkit nuo nedaug, įgaukit pasitikėjimo. Jei pirmą kartą nepasiseks, tai darysit antrą kartą. Svarbiausia nepradėti važiuoti dviračiu, kol dar netvirtai vaikštote. Paskaičiuokite, kokia suma galite rizikuoti, ir pradėkite.

Kiekvienam verslui reikia laiko. Kaip vaikai negimsta per tris mėnesius, taip ir verslas neišauga per vieną naktį. Tačiau svarbu pradėti, po nedaug, po truputį. Kaimas yra gera vieta pradėti prekybą, nes pažįstate savo bendruomenę. Nežinau, ar internetinė prekyba kaime yra šiuo metu labai perspektyvu. Man atrodo, kad prekyba ar paslaugos bendruomenei ar poilsiautojam gali būti neblogas pajamų šaltinis. Gal verta paklausti kaimynų ar poilsiautojų, ypač tų kurie turi sodybas, kokių paslaugų ar produktų jie norėtų?
Kai tik pradėsit veikti, atsiras galimybės.

Ekspertai

Arvydas Strumskis

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.