...

Norėčiau atidaryti sporto klubą su vaikų kambariu bei pirtimi.

Žinių bazė

2015.12.04

Sveiki, mano įdėja yra sporto klubas miestelyje su 1500-tais gyventoju, kadangi artimiausi konkurentai yra už 16 kilometrų, tai konkurencija silpna, be to jaunimui nėra veiklos ypač žiemos sezonu, nuomočiau pastatą, su pirkimo galimybe, kuris yra buvęs prekybos centras, dviejų aukštų pastatas, gan didelės patalpos, kurioms reiktų kapitalinio remonto, pirmame aukšte būtų mažamečių vaikų kambarys, kad moterys atėjusios galėtų palikti vaikus, bei pirtis, persirengimo kambarys gal net ir baseinas. Antras aukštas sporto salė, administracija.
Mano klausimas, kaip galėčiau sužinoti, ar tai būtų pelninga? Gal padėtu apklausa? Kokie būtų finansavimo būdai, tokiai veiklai pradėti? Gal padėtų tai, kad esu 24 metų jaunuolis?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Premium

Publikavimo data: 2015-12-04 14:00

Planas atrodo ambicingas ? Mano nuomone, pirmiausia atidarykit nedideli sporto kluba, tada plėskitės. Gyventojų skaičius miestelyje nėra didelis, nuolat sportuojančių...

Publikavimo data: 2015-12-04 14:00

Planas atrodo ambicingas ? Mano nuomone, pirmiausia atidarykit nedideli sporto kluba, tada plėskitės. Gyventojų skaičius miestelyje nėra didelis, nuolat sportuojančių bus apie 20-30, ir matyt visi Jūsų draugai. Kooperuokitės su draugais. Sutarkit pavyzdžiui, kad norintys sportuoti iš anksto užmokės šimtą-du šimtus euro už metinę narystę, taigi gausit pradinį kapitalą. O jei mokėti nenori, matyt ir sportuoti neplanuoja. Jūsų atveju matau kaip daugiau socialinį projektą, kuriam ir lėšų pritraukti būtų lengviau.

Kapitaliniai remontai skamba labai sudėtingai. Tokiai mažai bendruomenei išlaikyti baseiną, sporto salę manau yra nepakeliama, jei tai darysit tik iš savo lėšų.

Ekspertai

Arvydas Strumskis

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.