...

Kaip pritraukti didelių investicijų?

Žinių bazė

2016.08.24

Planuoju pradėti stambų verslą, tai būtų viešbutis su pokylių salėmis, baseinais, kavine ir pan., todėl reikia nemažai investicijų. Pradžiai jau turiu sklypą geroje vietoje netoli miesto ir žinau, kad šiuo laikotarpiu tame mieste trūksta viešbučių, turistai neturi kur apsistoti, todėl esu tikra, kad lankytojų netrūktų. Aišku, šiai idėjai įgyvendinti reikia nemenkų sumų. Kaip jų gauti? Galvoju ieškotis investuotojų iš privataus sektoriaus, kurie užsiima panašia veikla ir galėtų man ne tik suteikti finansinę pagalbą, bet ir truputi padėti iškilus sunkumams, bet kaip jiems ši investicija atsipirks? Kaip man reikės viską grąžinti? Ar geriau būtų imti paskolą iš banko?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Premium

Publikavimo data: 2016-08-24 11:25

Pirmas klausimas, kokia Jūsų patirtis vystant didelius projektus. Dideli projektai – didelės rizikos. Reiktų pradėti bendrauti su investuotojais į nekilnojamojo...

Publikavimo data: 2016-08-24 11:25

Pirmas klausimas, kokia Jūsų patirtis vystant didelius projektus. Dideli projektai – didelės rizikos. Reiktų pradėti bendrauti su investuotojais į nekilnojamojo turto projektus.

Ekspertai

Arvydas Strumskis

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.