...

TaskRabbit Lietuvoje?

Žinių bazė

2017.08.02

Sveiki, manau, kad galima sukurti kažką panašaus kaip TaskRabbit Lietuvoje. Kaip manot, ar ši idėja galėtų sulaukti investicijų ir išvis ar ji yra reali, žiūrint Jūsų, profesionalų, akimis (startuolis įkurtas 2008m.)?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Donatas Smailys

Partneris, verslo plėtros vadovas / Unboxed.Network

Publikavimo data: 2017-08-02 15:10

Manau, kad ne tokių atsakymų turite pradžioje ieškoti. Jeigu norite investicijų, tai Jūs patys turite aiškiai atsakyti į savo pateiktus...

Publikavimo data: 2017-08-02 15:10

Manau, kad ne tokių atsakymų turite pradžioje ieškoti. Jeigu norite investicijų, tai Jūs patys turite aiškiai atsakyti į savo pateiktus klausimus. Niekada negali vienareikšmiškai sakyti taip, ar ne. Viskas priklausys nuo daug veiksnių, kokia yra paklausa šiam produktui? Kas ir kodėl tai vartos? Kokios esamos alternatyvos ir Jūsų produkto pranašumai, koks būtų pritaikomas verslo modelis ir pan. Pirmiausia bandykte suprasti kas yra Jūsų klientai ir bendraukite su jais, kad rasti vadinamą “traction”(poreikį) rinkoje, raskite aiškią problemą. Suburkite stiprią komandą, kuri galėtų pasiūlyti sprendimą. Blogiausia kas gali atsitikti – įgysite žinių ir patirties.

Ekspertai

Donatas Smailys

Donatas Smailys

Partneris, verslo plėtros vadovas / Unboxed.Network

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.