...

Kur galėčiau kreiptis dėl paskolos/paramos naujai įmonei įkurti sporto klubą?

Žinių bazė

2016.05.02

Planuoju atidaryti sporto klubą, kreipsiuos į kredito uniją dėl paskolos su Invegos garantija. Bet bėda yra ta, kad trūksta pinigų visam įrengimui sporto klubo, t.y. remontas patalpų, pilnas inventorius. Sakykite, gal yra kitų galimų variantų, kur galėtų kreiptis paskolos/paramos naujai įkurta įmonė? Verslas bus vystomas miestelyje. AKF paskolos nesuteiks, nes turi būti įmonė vykdžiusi veiklą bent vienerius metus, kad matytųsi apyvarta. Gal yra kokios galimybės gauti ES paramą, kur galima būtų prašyti nedidelės pinigų sumos verslo plėtrai ir investicijoms? Dėkui už atsakymą.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Publikavimo data: 2016-05-02 14:56

Tokiu atveju rekomenduotume kreiptis į kitas kredito įstaigas dėl jų siūlomų verslo finansavimo galimybių. Su daugeliu kredito įstaigų Invega yra...

Publikavimo data: 2016-05-02 14:56

Tokiu atveju rekomenduotume kreiptis į kitas kredito įstaigas dėl jų siūlomų verslo finansavimo galimybių. Su daugeliu kredito įstaigų Invega yra sudariusi bendradarbiavimo sutartis dėl garantijos teikimo. Susitarus dėl finansavimo sąlygų ir esant užstato trūkumui, kredito įstaiga gali kreiptis dėl garantijos.
Norime atkreipti dėmesį, kad nuo kovo mėn. pradžios pradėta įgyvendinti nauja priemonė – Dalinis palūkanų kompensavimas. Pasinaudojus verslo finansavimo priemonėmis ir atitikus numatytas sąlygas, galima kreiptis ir susigrąžinti dalį faktiškai sumokėtų palūkanų.

Ekspertai

Inga Beiliūnienė

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.