...

Naujai įmonei reikia finansavimo.

Žinių bazė

2016.07.26

Ar įmanoma gauti finansavimą apie 100 tūkst eurų naujai įmonei, kuri tik pradėjo savo veiklą ir neturi jokio turto, tik galėtų būti įkeičiama? Ar yra kokių naujų priemonių verslumo skatinimui?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2016-07-26 11:06

Paskola su „Invegos“ garantija yra vienas iš tokių instrumentų (www.invega.lt). Vidutinė garantijos suma yra kaip tik apie 100 tūkst. eurų....

Publikavimo data: 2016-07-26 11:06

Paskola su „Invegos“ garantija yra vienas iš tokių instrumentų (www.invega.lt). Vidutinė garantijos suma yra kaip tik apie 100 tūkst. eurų. Be abejo, siekiant gauti tokio dydžio finansavimą reikia atlikti daug namų darbų, pvz., pateikti aiškų verslo planą ir pan. Tačiau  tai naudinga ir pačiam verslininkui, planuojančiam tokias investicijas. Taip pat yra specialių ES finansavimo programų, pvz., verslams kaimo vietovėse ir kt. Rekomenduočiau pabendrauti su ES finansavimą padedančiomis gauti konsultavimo bendrovėmis, kurios mielai Jus pakonsultuos.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.