...

Noriu atidaryti reabilitacijos centrą

Žinių bazė

2017.03.30

Noriu atidaryti reabilitacijos ar sveikatingumo centrą. Turiu patalpas, turiu idėją kaip vykdyti šį verslą. Klausimai būtų tokie: ar kas nors tai gali finansuoti be paskolos (pvz, savivaldybė, ES)? Jei imti paskolą, tai iš kur geriausia imti? Ar man duos ją, jei neturiu papildomų lėšų?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2017-03-30 19:02

Vienas iš galimų verslo finansavimo šaltinių būtų INVEGA kuruojama priemonė „Verslumo skatinimas 2014-2020 (VSF2)“. Ši priemonė, skirta fiziniams asmenims arba...

Publikavimo data: 2017-03-30 19:02

Vienas iš galimų verslo finansavimo šaltinių būtų INVEGA kuruojama priemonė „Verslumo skatinimas 2014-2020 (VSF2)“. Ši priemonė, skirta fiziniams asmenims arba įmonėms pradėti ir vystyti neseniai pradėtą verslą, kuri sudaro galimybę pasiskolinti iki 25 tūkst. eurų ir gauti konsultacijas. Norint pasinaudoti priemone, pradedančioji įmonė ar verslininkas turi kreiptis į LKU grupės kredito unijas. Daugiau informacijos rasite INVEGA interneto svetainėje arba pasikonsultavę pasirinktoje kredito unijoje. Taip pat pasidomėkite „Savarankiško užimtumo rėmimo“ projektu, kurį kuruoja teritorinės darbo biržos. Projektas skirtas asmenims, kurie planuoja pradėti verslą.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.