...

Druskos kambario įrengimas

Žinių bazė

2017.09.07

Noriu įrengti druskos kambarį viename iš Lietuvos miestelių. Ar yra galimybė gauti kokį finansavimą projekto įgyvendinimui? Patalpos bus nuomojamos.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2017-09-07 11:19

Naujų įmonių steigimui siūlau kreiptis į VšĮ Versli Lietuva, kurie patars kaip gauti paskolą su Invegos garantija verslo steigimui. Taip...

Publikavimo data: 2017-09-07 11:19

Naujų įmonių steigimui siūlau kreiptis į VšĮ Versli Lietuva, kurie patars kaip gauti paskolą su Invegos garantija verslo steigimui.
Taip pat jei šiuo metu nedirbate, Darbo birža vykdo specialią užimtumo skatinimo programą finansuodama darbo vietų susikūrimą pačiam nedirbančia asmeniui, t.y. finansuodama jo verslo sukūrimą. Daugiau informacijos galima gauti jų internetiniame puslapyje arba atvykus į teritorinį skyrių.
Jei Jūsų miestelis yra ne didmiestis, siūlau pasidomėti Parama ekonominės veiklos pradžiai kaimo vietovėse (neišsigąskite šio termino, svarbu išsiaiškinti ar Jūsų miestelis papuola po šia kategorija), kurią administruoja Nacionalinė mokėjimų agentūra prie Žemės ūkio ministerijos: https://www.nma.lt/index.php/parama/lietuvos-kaimo-pletros-20142020-m-programa/priemoniu-sarasas/parama-ekonomines-veiklos-pradziai-kaimo-vietovese-2017-m/11624?tab=1

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.