...

Parama jaunam dantų technikui

Žinių bazė

2018.08.28

Ar suteikiamos jaunam verslininkui paramos, norint atidaryti dantų technikų laboratoriją ir odontologijos kabinetą rajone, turint nuosavas patalpas tik įrengimui.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2018-08-28 10:41

Siūlau pasitarti su VšĮ „Versli Lietuva“ konsultantais dėl galimybės pasinaudoti valstybės remiamomis finansavimo programomis. Šiai dienai valstybės remiamų finansavimo šaltinių...

Publikavimo data: 2018-08-28 10:41

Siūlau pasitarti su VšĮ „Versli Lietuva“ konsultantais dėl galimybės pasinaudoti valstybės remiamomis finansavimo programomis. Šiai dienai valstybės remiamų finansavimo šaltinių yra net keletas: „Invegos“ garantuojamos lengvatinės paskolos, Darbo biržos darbo vietos susikūrimo programa, darbo vietos sukūrimo kaimo vietovėse skatinimo programa ir pan. „Invegos“ garantuojamas paskolas aktyviai teikia kredito unijos, kurios Jums padėtų paruošti prašymą paskolai gauti ir pagelbėti rengiant verslo planą.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.