...

Paskola maisto vagonėlių plėtrai

Žinių bazė

2019.06.03

Turime Vilniuje kelis maisto vagonėlius (foodtruck). Sekasi gerai ir norime pastatyti dar keliose miesto vietose. Ar galima gauti paskola jiems nusipirkti? Ar užtektų kaip užstato paties vagonėlio?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2019-11-13 01:04

Paskola būtų suteikta Jūsų įmonei, todėl svarbu matyti, kiek įmonė turi turto, kokia jos finansinė situacija. Galbūt įkeitimui užtektų tik...

Publikavimo data: 2019-11-13 01:04

Paskola būtų suteikta Jūsų įmonei, todėl svarbu matyti, kiek įmonė turi turto, kokia jos finansinė situacija. Galbūt įkeitimui užtektų tik paties vagonėlio, tačiau, išsamiau neįvertinus situacijos, į tai atsakyti sunku, nes tai specifinė transporto priemonė, kurios likvidumas (t. y. galimybė ją greitai parduoti esant poreikiui) yra ribotas. Jei priemonė nauja, galbūt jos lizingavimą gauti gali padėti transporto priemonės pardavėjas. Tuo atveju, jeigu ji nėra nauja, tai padaryti bus sunkiau. Vis dėlto, jeigu transporto priemonės kaina nėra didelė, galbūt Jums užtektų keliasdešimties tūkstančių apyvartinės paskolos. Numanau, kad Jūsų verslo pelningumas sezono metu yra geras, todėl tai galėtų būti tinkamas finansavimo sprendimas Jūsų įmonės plėtrai.

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.