...

Boksą ištraukė iš rūsio ir pradėjo modernų verslą

Verslas

2019.05.12

Autorius: BZN Start

Temos: , .

Boksą ištraukė iš rūsio ir pradėjo modernų verslą

Vitalijus Vasiljevas Iš asmeninio albumo

Bokso ir fitneso klubo „City Boxing“ įkūrėjai – sertifikuotas bokso treneris Vitalijus Vasiljevas ir olimpinės bokso rinktinės narys Tadas Tamašauskas labai gerai prisimena, kaip prieš trejus metus rūsyje atidarė pirmąjį klubą, nesitikėdami didelio populiarumo. Tačiau panašu, kad per tą laiką jiems pavyko boksą ištraukti iš rūsio ir suburti nemažą šio sporto gerbėjų būrį. Prieš mėnesį „City Boxing“ persikėlė į naujas patalpas, kur atidarė moderniausią bokso klubą Lietuvoje.

Kaip teigia vienas iš „City Boxing“ įkūrėjų V. Vasiljevas, tai, kad sprendimas persikelti į naujas 600 kv. metrų patalpas buvo teisingas, parodo per mėnesį susibūręs daugiau nei 200 nuolatinių lankytojų būrys.

 

„Priėmėme sprendimą išlįsti iš rūsio ir persikelti į modernias bei erdvias patalpas“

V. Vasiljevas.

 

„Įkurdami pirmąjį bokso klubą prieš tris metus negalvojome, kad jis sulauks tokio populiarumo. Visgi greitai pastebėjome, kad žmonėms svarbu ne tik galimybė užsiimti boksu, tačiau ir estetinis klubo vaizdas bei higieniška erdvė, galimybė patogiai persirengti, nusiprausti. Todėl priėmėme sprendimą išlįsti iš rūsio ir persikelti į modernias bei erdvias patalpas“, – pasakoja bendraįkūrėjas V. Vasiljevas.

Neseniai duris sostinės Kalvarijų g. atvėrusiame moderniausiame bokso klube šalyje įrengta pilna savitarnos sistema su praėjimo kontrole, fizinio rengimo salė su treniruokliais, bokso ringas su visa treniruotėms reikalinga įranga, taip pat erdvios rūbinės, iš viso talpinančios 90 žmonių. Klube rengiamos ne tik bokso, bet ir fizinio pasirengimo treniruotės, kuriose net nėra bokso elementų.

„Bokso populiarinimas yra vienas pagrindinių mūsų tikslų. Todėl mūsų klubas nėra skirtas vien tik bokso profesionalams – čia sportuoja ir olimpinės rinktinės nariai bei kandidatai, ir eiliniai boksą pamėgę žmonės, vertinantys šio sporto teikiamą fizinę ir psichologinę naudą“, – sako „City Boxing“ atstovas.

Anot V. Vasiljevo, net 80 proc. sporto klubo lankytojų sudaro mėgėjai, o likusią dalį – aukštesnio meistriškumo sportininkai. „City Boxing“ klube dirba 6 profesionalūs treneriai.

Paskolai pasirinko sutelktinį finansavimą

Norint įkurti moderniausią bokso klubą Lietuvoje, anot vieno iš „City Boxing“ įkūrėjų V. Vasiljevo, vien didelių ambicijų ir santaupų nepakako. „City Boxing“ įkūrėjai, įvertinę savo galimybes ir pasidomėję paskolų sąlygomis, priėmė sprendimą pirmą kartą pasinaudoti sutelktinio finansavimo platforma „FinBee“. Investicijos į klubą išvis siekė apie 70 tūkst. Eur, pusę iš jų įmonė skolinosi.

„Procesų sklandumas ir operatyvumas mums buvo itin svarbus imant kreditą. Kurdami naują klubą iš viešosios įstaigos tapome uždarąja akcine bendrove, todėl buvome visiškai nauja įmonė ir skolintis iš banko mums būtų buvę sudėtinga. Skolindamiesi per „FinBee“ platformą su NT įkeitimu, finansavimą gavome per kelias dienas“, – teigia V. Vasiljevas.

Sporto klubą „City Boxing“ atidariusiai įmonei UAB „Boksas visiems“ finansavimas buvo suteiktas „FinBee“ bendradarbiaujant kartu su nacionaline plėtros įstaiga UAB „Investicijų ir verslo garantijos” (INVEGA) ir pritraukiant smulkiuosius investuotojus. Klubas pasinaudojo verslo paskolų sutelktinio finansavimo priemone „Sutelktinės paskolos „Avietė“, kuria naudojantis paskola yra suteikiama per sutelktinio finansavimo platformas, t. y., dalį paskolos lėšų finansavo platforma, kitą dalį lėšų – valstybė.

„FinBee verslui“ vadovo Audriaus Griškevičiaus teigimu, „City Boxing“ finansavimas buvo vienas iš labai svarbių laimėjimų sutelktinio finansavimo platformai, nes leido prisidėti prie mažo, bet labai ambicingo, puikiai savo sritį išmanančių profesionalų verslo augimo.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.