...

„NEXT economy” – klestėk technologijų amžiuje!

Verslas

2017.10.20

Autorius: bzn start, DELFI

Temos: , .

2017 m. spalio 19 dieną vyko NEXT economy renginys, kuriame pranešėjai dalijosi įžvalgomis ir patarimais, kaip pritaikyti dirbtinį intelektą, Blockchain, virtualią realybę, dronus, IoT ir kitas technologijas versle, bei ko iš technologijų pusės tikėtis netolimoje ateityje.

Ekonomistas prof. Kęstutis Glaveckas, Ilja Laurs, verslininkas, „GetJar“ ir „Nextury Ventures“ įkūrėjas, Kęstutis Gardžiulis, „Fintech” verslininkas,„Etronika” bendraįkūrėjis, vizionierius savo įžvalgas pateikė ateities verslo modelių, rytojaus ekonomikos, ketvirtosios pramonės revoliucijos ir kt. klausimais.

Kaip dirbtinis intelektas pakeis darbo rinką, bei kaip kis persikvalifikavimas? Atsakymais dalinosi Robertas Juodka, advokatų kontoros PRIMUS vadovaujantysis partneris.

Justinas Mikulskis, skaitmeninės reklamos agentūros „Impartner“ projektų vadovas, tarptautinio žurnalo „SecretThirteen.org“ įkūrėjas pamini skaitmeninės rinkodaros pokyčius ateityje.

Vizualinės studijos „ID3D“ įkūrėjas, 3D modeliavimo eskpertas, Vilius Juknevičius, atsakė į klausimą, kokia ateitis laukia naujos virtualiosios realybės bangos?

Apie planuojamus alternatyvius finansavimo šaltinius ir finansavimo platformas kalbėjo Inga Beiliūnienė, UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA) Priemonių valdymo skyriaus vadovė.

Martins LIBERTS, „INNTEC” direktorius ir „Debitum Network” bendraįkūrėjis apibūdino blockchain technologijas ir jos perspektyvas, galimybes, įtaką verslui ir žmonėms.

Daugiau informacijos: www.nexteconomy.lt

Ekspertai

Inga Beiliūnienė

Inga Beiliūnienė

Priemonių valdymo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“

Justinas Mikulskis

Justinas Mikulskis

Skaitmeninės rinkodaros ekspertas / Mikulskis.lt

Ilja Laurs

Ilja Laurs

Įkūrėjas, valdybos pirmininkas / „Nextury Ventures”

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.